maanantai 27. heinäkuuta 2015

2 viikkoa h-hetkeen

Huh heijaa, niin se testipäivä vaan lähenee... Kädet hikosi jo pelkästä ajatuksesta. :)

Viimeinen täysi treeniviikko lähti käyntiin ja se lähti liikkeelle sellaisesta tilanteesta, että kaikki testiliikkeet on mennyt viime viikolla läpi. Eli hätää ei pitäisi olla? No kyllä se silti jännittää! Mielessä pyörii ihan vain muutama "entä jos"...

Isoimpana entäjossana on "mitä jos testisuorituksessa aika loppuu kesken?". Jos minä lähdenkin liian hitaasti liikkeelle, enkä ehdi nostaa sitä viimeistä penkki - tai kyykkytoistoa ennen ajan loppumista? Tai entä jos lähdenkin liian nopeasti liikkeelle ja hyydyn ennen loppua? Toinen iso entäjos on se, että olin luullut testiliikkeiden olevan järjestyksessä penkki, kyykky, leuat, vatsat. Mutta se onkin järjestyksessä penkki, vatsat, leuat, kyykky. Vaikuttaako se jotenkin johonkin? En tiedä... Toivottavasti ei.

Entä jos ei jossiteltaisi, vaan tehdään se, mikä tehtävä on?!

MUTTA. Entä jos kahden viikon päästä onkin elämäni yksi upeimmista hetkistä? Entä jos saan monivuotisen projektini askeleen lähemmäs täyttymystään? Entä jos saan olla ylpeämpi itsestäni kuin mahdollisesti koskaan aiemmin? Entä jos onnistunkin?

Pidän suurempana todennäköisyytenä jälkimmäistä. Ja sehän tässä vasta jännittääkin. Minä nimittäin tiedän, että testeissä on vain yksi lopputulos, johon olen tyytyväinen. Kaikki loput vaihtoehdot olisivat kaameita pettymyksiä. Unelmat eivät kuole ja tämäkin on pysynyt helposti hengissä monta vuotta, mutta minä olen malttamaton, enkä halua odottaa enempää...

Katse tulevaisuuteen ja muita hyviä motivointilauseita.

Mun olisi tarkoituksena käydä viimeisen kerran kokeilemassa testiä kokonaisuudessaan torstaina. Saan silloin seurakseni naisen, joka on itse myös pari vuotta sitten hakenut pelastusopistoon ja päässyt tästä ensimmäisestä vaiheesta läpi. Aika siistiä saada vielä viimehetken neuvot testejä silmälläpitäen :)

Kuten kuvistakin näkee, tänään vedettiin vähän erilainen treeni, eli vierailtiin Flowparkissa. Sehän onkin ollut suosittu paikka ainakin omassa kaveripiirissäni, ja itsekin kävin Turun Flowparkissa viime kesänä. Tänä kesänä ystäväni on töissä Tampereella avatussa Flowparkissa, joten siitäkin syystä siellä oli mukava käydä.


Seuraavaksi olisi tankkauksen vuoro, eli lähdetään syömään Napoliin! Siellä olisi pastaa ja salaattiakin tarjolla, mutta saa nähdä lipsahtaako homma pizzan puolelle. Rankat huvit vaatii paljon ruokaa. Siinä päivän viimeinen iskulause, oikein pirtsakkaa maanantaita teille kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti