torstai 23. heinäkuuta 2015

Home sweet home

Me otettiin siis irtiotto arjesta mieheni kanssa ja lähdettiin Tampere-Jyväskylä-Tikkakoski-Laukaa-Savonlinna-Tampere -kiertueelle. Tiistai-aamuna lähdettiin liikkeelle ja juurikin tuossa puolisen tuntia sitten rantauduttiin takaisin kotiin. Kotimatkaa vähän pitkitti se, että seisottiin automme kanssa tietöiden takia noin 50 minuuttia jossain Mikkelin tienoilla...

Mutta olipa vaan mahtava reissu ja tuntuu että aikaa olisi mennyt pidempikin pätkä kuin pari hassua yötä. Nähtiin niin monta ystävää ja sukulaista, että en itsekään ymmärrä, miten aikataulut natsasi noin hyvin.

Tässä muutamia kuvia matkan varrelta. Osan olettekin varmaan jo nähneet Instagramissa tai muualla. Mutta fiilistellään nyt vielä uudestaan ;)

Ensinnäkin kaikille tietämättömille tiedoksi, että minä olen ajanut siitä asti kuin olen ajokortin omistanut pappani vanhalla Saab 900:lla. Hypin mielessäni muutaman innostuksenloikan, kun tajusin, että Tikkakosken ilmailumuseossa oli Saab-lentokoneita! On se hieno merkki!


Ilmailumuseo ja Saab 35CS Draken


Meidän oli tarkoitus tehdä reissu Savonlinnaan ystävämme moottoripyörällä. Tiistaihan olikin päivänä oikein kaunis ja ajoon soveltuva, mutta valitettavasti seuraavien päivien ennusteet eivät olleet ihan yhtä mairittelevat. Niinpä hyppäsimme varmuuden vuoksi vielä illalla pyörän selkään heittämään pientä maakuntakierrosta, jos seuraavan aamun keli näyttäisi siltä, että auto houkuttelee kaksipyöräistä enemmän. Mies ajoi, minä pidin perää. Toki kuitenkin halusin poseerata myös ihan itekseen...

Wannabe-moottoripyöräilijä
Tikkakoskelta lähdettiin sadesäällä keskiviikkoaamuna siis lopulta autolla. Päämääränä oli välivaiheiden kautta Savonlinna. Siellä asuu ystäväni, jonka olen tuntenut päiväkodin ensimmäisestä päivästä lähtien.Olavinlinna


Mulle taiteiltiin tällainen superlettikampaus, jota en todellakaan olisi itse osannut tehdä!


Lettipää

Ja käytiin myös shoppailemassa oikein urakalla. Olen tosi huono shoppailija, mutta apuvoimien kanssa löysin kuitenkin sekä vaatetta että vähän sisustuselementtejä.

Tätä paitaa en sitten kuitenkaan ostanut...

Tämä löytyi kirpparilta ja oli pakko ostaa :D
Oli ihana reissu, mutta on se aina mukavaa tulla takaisin kotiin. Huomenna aamulla salille ja katsotaan mitä kaikkea muuta sitä keksisi vapaapäivän kunniaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti