torstai 30. heinäkuuta 2015

Kenraaliharjoitus onnistuneesti suoritettu!

Tittidii, se olisi semmonen juttu, että täällä kirjoittelee helpottunut nainen! Tulin tänään kotiin parin päivän mittaiselta perheleiriltä. Oli mukava leiri, mutta olo vähän väsynyt. Oltiin sovittu ystäväni Terhin kanssa, että käytäisiin vielä vetämässä yhteistreenit, että saisin kysellä häneltä viime hetken vinkkejä testejä silmälläpitäen! Terhi on siis tästä lihaskuntotestiosuudesta pari vuotta sitten selviytynyt ja juurikin samassa testipaikassa täällä Tampereella kuin minäkin.

Lämmittelyjen jälkeen lähdettiin tekemään testejä. Penkkipunnerrus oli ensimmäisenä, ja tuntui jo nyt kauhean jännittävältä lähteä sitä suorittamaan. Kyllä sieltä kuitenkin se 25 toistoa tuli, joten eiköhän se sit tule myös testeissä, kun saa vielä isomman adrenaliini-buustin.

Tällä kertaa ei lämmitelty ihan näin vauhdikkaasti...
Sitten tuli vatsat, joka on mielestäni testin mukava osuus. Tein 48 toistoa ja lopetin siihen. Turha hapottaa itseään enempää, kun täydet pisteet oli saatu.

Leuoissa olisi vielä pientä loppuviilausta. Kuulemma siinä ollaan todella tarkkoja heilumisen suhteen, eikä viimeinen leukani olisi välttämättä kelvannut. Pitää siis tehdä ne huolellisemmin, ettei kroppa lähde yhtään heilumaan. Ensi kerralla yritän vähän rauhallisempaa tahtia, tällä hetkellä menee vähän hosumiseksi.

Taisi jännittää myös siinä vaiheessa, kun lähdin tekemään kyykkyä, nimittäin unohdin laittaa kyykkyvyön. Sen kyllä huomasi, kroppa veti ihan linkkuveitseksi, eli selkä lähti taipumaan eteenpäin. Mutta tulipa nyt sit sillä tavalla edes vaadittava 23 toistoa tehtyä, niin vyöllä menee vaan paremmin :)

Vyö päälle, niin pysyy housut ylhäällä.
Oli ihana treenata Terhin kanssa, se on sellainen supertsemppaaja. Riittää että Terhin kanssa juttelee Facebookissa, niin mieliala muuttuu "saa nähdä pääsenkö testejä läpi":stä hirveeseen itsevarmuusbuustiin. Niin nytkin, kyllä mä pystyn!

Mekko päälle ja menoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti