maanantai 6. heinäkuuta 2015

Onnittelut kouluun päässeille!

10 vuotta sitten oli vuosi 2005. Olin 13-vuotias. Silloin on myös viime kerta, kun nainen on valmistunut palomieheksi. Tämä nainen oli Suomen kuudes naispalomies. 

Ylellä luki tänään uutisissa, että Helsingin pelastuskouluun on päässyt kaksi naista, jotka aloittavat opintonsa syksyllä. Kovia tyyppejä, kun toinen jopa sanoi, ettei erikseen treenannut testejä varten! Olen aina pitänyt itseäni kovakuntoisena mimminä, mutta jouduin (ja joudun) kyllä raatamaan niska limassa, että vaadittava kunto täyttyy. :D

Mutta ei muuta kun onneksi olkoon näille kahdelle (ja toki myös kaikille miehille, jotka ovat syksyllä aloittamassa opintonsa pelastusopistossa tai pelastuskoulussa)! Helsingissähän koulu kestää 2 vuotta, kun Kuopiossa vain 1,5v, eli jos tässä nyt pääsisin tammikuussa aloittamaan oman koulutaipaleeni, valmistuisi meitä naispalomiehiä numerot 7, 8 ja 9 samana keväänä!


Ja sitten ps! Ilmiannoin blogini Bloglovin.com -sivustolle. En oikein edes tiedä, mikä se on, mutta ehkä te tiedätte paremmin. Ainakin voin nyt omasta kokemuksestani kertoa, että sinne liittyminen oli simppeliä hommaa. Klikatkaa bannerin alapuolelta "Bloglovin" ja painakaa sieltä "seuraa", niin saatais vähän kauniimpi lukema kehiin kuin tällä hetkellä oleva pyöreä nolla ;) Kiitos jo etukäteen kaikille, jotka näin tekee (luultavastihan näitä on tasan kolme: äiti, paras kaveri ja poikaystävä, kaikki ihan yhtä vapaaehtosesti...).
Jos ette halua liittyä blogloviniin, voitte myös seurata blogiani antamalla s-postiosoitteenne. Tällöin saatte sähköpostiin ilmoituksen aina, kun kirjoitan uuden päivityksen blogiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti