maanantai 3. elokuuta 2015

1 viikko testeihin!

Nyt se sitten kävi: yö meni pieleen jännittämisen takia. Tarkoitus oli mennä nukkumaan klo 23, mutta uni tuli silmään vasta kahdelta. Ajatukset pyöri ja sekoili, ja olin niin energinen, että oli vaikea sulkea silmiä edes muutamaksi sekunniksi.

Aamulla fiilikset olivat kuitenkin ihan mukavat. Sain vihdoin opinnäytetyöni kyselylomakkeen lähetettyä eteenpäin ja muutenkin koulujutut sujuvat mukavasti. Tämä on myös viimeinen kesätyöviikkoni (2 työpäivää), joiden lisäksi on ainoastaan loppupalaveri ensi viikon tiistaina. Aion omistaa viikkoni työjuttujen ja kouluraporttien viimeistelylle, niin ehkä sitä jää vähän vähemmän aikaa stressata ensi maanantain kommelluksia!

Kohta vois vähän hymyilläkin!
Salilla tein viimeisen jalkatreenini ennen testejä. Kyykky meni ihan hyvin, mielestäni paremmin kuin aiemmin. Kyykkysyvyys tuntui hyvältä ja tein liikkeet vähän nopeammin kuin aiemmin. Niinpä minulle jäi vielä 5 sekuntia jäljelle siinä vaiheessa, kun olin saanut vaaditun 23 toistoa tehtyä. Ja kyllä - kyykkyvyön kanssa kyykkääminen on mukavampaa kuin ilman.

Pahaltahan se kuitenkin tuntui, hyvä etten pyörtynyt sarjan jälkeen. Se on niin hapottavaa ja hengästyttävää puuhaa, että ainoastaan minussa asuva pieni sadisti voi nauttia noin vastenmielisestä minuutista. Onneksi seuraavan kerran tarvitsee sama uusia vasta viikon päästä. :D Ja loppujen lopuksi hyvä, että järjestys testeissä menee niin, että tämän hirvityksen saa tehdä vasta viimeisenä liikkeenä...!

Iloinen kyykkääjä
Tein myös 6 leukaa, tällä kertaa omasta mielestäni paremmalla tyylillä kuin aiemmin. Niitä pitänee vielä tämän viikon aikana muutamat tehdä, niin olen sitten maanantaina superiskussa.

Olo on taas aavistuksen itsevarmempi. Toivottavasti viimeinen viikko menee nopeasti ja pääsen suunnitelmien mukaisesti aloittamaan juoksutreenit ensi maanantain jälkeen :)

Loppuun vielä kiitokset teille kaikille, jotka olette tätä käyneet lukemassa! Lukukertoja on neljän viikon aikana tullut 3000, mikä on enemmän kuin uskalsin toivoa :) Käykääpäs tykkäämässä Dream of Firen Facebook-sivuistakin, ne löytyvät tuosta bannerin alapuolelta.

Hikinen ja väsynyt, mutta onnellinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti