sunnuntai 16. elokuuta 2015

Annin rääkissä


Voittajafiilis!

Tänään oli erilainen ja piristävä treenipäivä! Oltiin sovittu treenitreffit Anni Kärkkäisen kanssa, joka valmistuu tammikuussa Personal Traineriksi. Anni on koripallokaverini, jonka kanssa ehdimme kahden vuoden yhteisen pelitaipaleen aikana pelata yhdessä ainoastaan sen vajaan kaksiminuuttisen, jonka jälkeen polveni hajosi käsiin. Kertoo surullista tarinaa siitä, ettei kaikki mennyt aina ihan nappiin kummankaan meidän viimeisinä korisvuosina. Käykääpä lukemassa täältä, miten Anni onnistui hommaamaan itselleen 12 kuukauden juoksukiellon pelattuaan viimeisimmän koriskauden rasitusmurtumat koivissaan...

Paljon on molemmat oppineet kantapään kautta. Ei ole enää "mahdollisimman nopeasti takaisin kentille", vaan nyt otetaan rauhassa. Lepo ei ole kirosana. Uskon, että nämä kokemukset ovat todellakin kasvattaneet Annia niin, että se tekee hänestä vain paremman Personal Trainerin ja koripallovalmentajan.


Noh, jos nyt annoin liian lempeän kuvan Annista, niin eiköhän se pikkuhiljaa näitä kuvia katsoessa kariudu. Oli nimittäin ihan pikkuisen rankka treeni...! Siinä meinasi kyllä aiemmin syödyt ruoat löytää tiensä ylös, ja maitohappo on tällä hetkellä jalkojeni hallitsevin elementti. :D

Alkulämmittelyt tehtiin huolella, mikä oli kyllä hyvä juttu. Olen äärettömän laiska lämmittelijä, mutta aion kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni tämän asian suhteen. Eipä se vie kuin 10-15 minuuttia elämästä ja onnistuu taas hieman ennaltaehkäisemään vammoja.

Näin huonolla kunnolla ja kuumalla kelillä lämmittelyt olivat aika hiostavia ja hengästyttäviä, mutta niistä kuitenkin selvittiin!Ja sitten oli itse treenin vuoro, eli aika juosta kenttää ympäri... Juoksin pari 800 metrin settiä, pari 400 metriä ja sitten ihan "for fun" vielä yhden 1000m juoksun. Pahalta tuntui alusta loppuun, Anni olikin onnistunut nappaamaan tunteeni hyvin näyttävän valokuvan huilitauolta. Kivaa hommaa tämä juokseminen...Kiitos vielä Annille treenistä, ja käykääs ihmettelemässä Annin blogissa, kuka se tämä lempeä rääkkääjä on! ;) <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti