maanantai 24. elokuuta 2015

Pelkkää lovee (ja vähän koirankakkaa)

Olipas yksi ihan kesän parhaista viikonlopuista! Lauantai meni nimittäin häitä juhliessa, kun parempi puoliskoni oli bestmanina ystäväpariskuntansa häissä. Tiedättekö sen mainoksen, missä naiselta kysytään, mitä hän tekisi jos voittaisi lotossa miljoonan. Ja sitten häneltä kysytään, mitä hän tekisi, jos voittaisi sen tuplana? Tämä kuulostaa todella kliseiseltä, mutta minulla on sellainen olo.

Tämän viikonlopun jälkeen vallitsevat olotilat on väsymys ja onnellisuus. Vitsi miten upeita ihmisiä mun elämässä on! :)
Olen saanut vuosien varrella elämääni aivan mielettömiä ihmisiä, joita en mistään rahasummasta päästäisi menemään. Ajattelin aina, että minulla on kaikki muu tarvitsemani, mutta vielä olisi hienoa kun olisi kumppani, jonka kanssa jakaa elämä. Ei minulla silloin käynyt mielessäkään, että ihanan miehen lisäksi saisin itselleni isomman perheen ja kymmenittäin uusia ystäviä.

Kun sain keväällä kutsun mieheni ystävän polttareihin, tajusin että minun elämäni on muuttunut vielä paljon enemmän ja paremmaksi kuin olin osannut etukäteen kuvitella. Ja lauantaina häissä liikutuksen kyyneliä niellessäni tajusin sen taas uudestaan. Häät ovat ihan mun lempparijuhlia ja parasta on, kun ne ovat juuri hääparin näköiset. Siinä oli kyllä onnistuttu täydellisesti. Kaunis ja hauska tapahtuma kaikin puolin :)

Illalla tanssijalka vipatti pitkälle yöhön, kun eihän sitä voinut lähteä nukkumaan ennen hääparia, joka pyöri ja sheikkasi tanssilattialla kello kahteen asti yöllä! Ihailtavaa sitkeyttä :D

Vähän oli pitkin iltaa jännittänyt, miten hoitokoira selviäisi yksin kotona pari tuntia totuttua pidempään. Se osoittautui turhaksi huoleksi, koska sekä koira että kämppä löytyivät ehjinä illan jälkeen.

Mihin sitä ihmisiä tarvii, kun on oma pehmokaveri?

Käytiin vielä yöllä koiran kanssa pitkällä kävelyllä, mutta selvästikään ei tarpeeksi pitkällä. Aamulla kello 8 nimittäin heräsin mieheni huutoon "Niilo EI!" Vahinko oli kuitenkin jo tapahtunut ja eteisen lattiaa koristi useat (jättimäiset ja koostumukseltaan löysät) koirankakkakasat. En ole koskaan nähnyt Niilon kakkaavan yhtä paljon. "Shit happens..."

"En se minä ollut..."
Myöhäisestä nukkumaanmenosta ja aikaisesta herätyksestä johtuen päivä meni enemmän tai vähemmän torkkuessa. Onneksi huomenna on vapaapäivä, koska nyt ei uni oikein meinaa tulla silmään... Mutta ei se haittaa, onneaonneaonnea K&J! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti