tiistai 11. elokuuta 2015

Videota testeistä

Huh, onpa ollut päivä täynnä menoa ja meininkiä... Olin siis kesätyöpaikalla vielä viimeisessä loppupalaverissa, jossa annettiin molemmin puolin palautetta + käytiin "viimeisellä aterialla" yhdessä. Huippu työ huippu porukassa, pitääpä harkita, josko sitä ensi kesänä vielä hakisi näihin samoihin hommiin. :)

MUTTA! Tässä lupaamani video-materiaali eilisistä testeistä! Kuten näkyy, tekniikka ei ollut aivan virheetöntä, mutta tämä riitti tällä kertaa ja hyvä niin. Vatsat jätin videolta pois, koska siinä olisi näkynyt myös testaajahenkilö, eikä se varmaankaan ole sallittua/hyvien tapojen mukaista.Täytyy sanoa, että tuntuu ihan epätodelliselta, että ne testit oli vasta eilen! Hullua...

Päälle tekee todella hyvää päästä keskittymään treeneissä välillä vähän muihin juttuihin - eli seuraavaksi siihen aerobiseen puoleen. Olen treenannut nämä lihaskuntotestit mielessäni viimeiset 3 vuotta, vihdoinkin minulla on joku toinen tavoite, mitä kohti kulkea! Lenkkeilyn olen jo aloittanutkin eilen illalla, kerron lisää tulevien kahden kuukauden juoksuista huomenna. Ja uintitreenit aloitan torstaina, niistä lisää silloin.

Vielä jälkikäteenkin kiitos kaikille teille tsemppaajille. Eilen täällä blogissa kävi yli tuhat ihmistä ja Facebookissa eri kanavia pitkin uutinen onnistuneista testeistä saavutti 135 tykkäystä ja 50 kommenttia... Itsensä puolestahan tässä iloitsee totta kai, mutta on pistänyt ihan nöyräksi huomata, miten monet ovat halunneet jakaa tämän ilon kanssani. :')

Nyt lähden viemään hakupapereita postiin, niin ehtivät perjantaina päättyvään hakuaikaan mennessä Kuopioon! Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti