tiistai 4. elokuuta 2015

Viime hetken epäonnistumiset

Noniin, se on siis viimeinen penkkitreeni takana. Kuten otsikosta voi päätellä, se ei aivan nappiin mennyt. Sanoin jo ennen penkkisuoritusta, että kroppa tuntuu väsyneeltä, ei siltä että sillä tehtäisiin 25 toistoa minuutissa. Pohdittiin siinä hetken, yritänkö 25 toistoa ollenkaan, koska päälle ottaa koville, jos en viimeisissä treeneissä saa minimisuoritusta tehtyä. Päädyin kuitenkin penkkaamaan ja yrittämään parhaani. Vitsillä totesin, että jos satun epäonnistumaan, saan ainakin hyvää draamaa blogini puolelle! Kaikkeni minä teen teitä viihdyttääkseni... ;)

23. toisto nousi juuri ja juuri rinnalta. Siihen se sitten jäi, 2 toistoa liian kauas... Jää siis vähän jossiteltavaa ja jännitettävää itse h-hetkeenkin. Silloin lihasten olisi paras olla hyvässä hapessa ja penkin sujua vähän paremmin kuin tänään...

Leuat sen sijaan oli iloinen yllätys. Ne on jännittäneet minua jo muutaman päivän. Terhi oli ihanan rehellinen, kun sanoi torstaina, ettei ole varma, onko leuanvetotyylini tarpeeksi puhdas testeihin. Olen yrittänyt viimeiset päivät kovasti parantaa tyyliäni, ja olen siinä myös mielestäni vähän onnistunut. Silti toki jää testaajien arvioitavaksi, kelpaavatko nämä leuat, vai eivät.
Videolla siis ensimmäiset kuusi leukaa ovat ne, jotka vedin viime torstaina. Tänään vedetyt kuusi leukaa tulevat videolla heti perään. Näettekö eroa? :)Jätin epäonnistuneen penkkitulokseni takia treenit aika kevyeksi. Nyt olisi ensiarvoisen tärkeää saada kroppa levänneeksi maanantaihin mennessä. En aio enää tehdä muuta urheilullista kuin vetää muutamat leuat perjantaina kropan herättelemiseksi. Paljon unta, paljon ruokaa ja paljon jännittämistä - niistä on seuraavat 6 päivää tehty!

Eikös sitä sanota, että huono kenraaliharjoitus tietää hyvää ensi-iltaa? Pitäkööt sitten tässäkin paikkansa...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti