keskiviikko 16. syyskuuta 2015

KertaamassaTäällä Upinniemessä ollaan. Vettä sataa, mutta se kai kuuluu asiaan. Kuulun rannikkotiedustelujoukkueeseen, jolla on kertausharjoituksia aika usein. En valita, tämä on mukava harrastus. En ole käynyt kertausharjoituksessa vuoteen Vietnamin reissun ja polvileikkauksen takia. Oli mukavaa huomata, että kavereiden jutut on edelleen ihan yhtä huonoja ;)

Lisään huomenna vähän kuvia täältä Upinniemestä. Tämähän on oikeasti tosi kaunis paikka, ja kotoisa myös. Asuin täällä inttivuodestani 9 kuukautta, mutta tulin tänne takaisin asumaan viime kesänä. Silloin jouduin muuttamaan Kauniaisissa olevasta kimppakämpästä pois, ja päätin muuttaa Upinniemessä työskentelevän ja silloin täällä asuneen ystäväni luo. (Siinä on muuten kova mimmi, oli mukavaa käydä välillä yhdessä vetämässä aamutreenejä.) Asuin täällä kesän ja alkusyksyn, ja sain jättää tavarani ystäväni nurkkiin lojumaan myös siksi aikaa, kun olin Vietnamissa. Jos tämä ei olisi niin kaukana kaikesta muusta, pitäisin tätä ihan mahtavana asuinpaikkana. Oli mukavaa käydä aamulla salilla tai uimassa, lenkkipolut ovat kauniit ja sotilaskodissa on tunnelmaa.

Täällä kertauksissa näin myös juoksuvalmentajani Leppäsaajon pitkästä aikaa! Jouni oli sitä mieltä, että 200 metriä kolmessa viikossa on ihan saavutettavissa, nyt vaan täysiä loppuun asti. Kaipa sitä on nyt sitten valmentajaa uskottava! :) Huomenna lähdetään kotiin, sitten pääsee taas lenkille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti