tiistai 22. syyskuuta 2015

Palomiehiä työpaikalla
Olipas taas erilainen duunivuoro. Käytiin ensin viettämässä iltaa Pyynikillä. Käveltiin pikkusen ympäriinsä, ennen kuin käytiin kuuluisilla Pyynikin näköalatornin munkki-kahveilla. Pääsin myös ensimmäistä kertaa kipuamaan (hissillä) Pyynikin näköalatorniin, jossa oli kyllä upean näköistä :) Tässä postauksessa muutamia parhaita paloja!

Sitten pelailtiin vähän Monopolia. Oli siis aika rauhallinen ja mukava päivä. Mutta totta kai juuri, kun olin lopettamassa duunivuoroa klo 22, meidän osaston palohälyttimet pärähti soimaan. Ei me mistään mitään palavaa löydetty, vaan kyseessä oli väärä hälytys.

Paikalle kuitenkin pamahti palomiehet, jotka hekään eivät onnistuneet mitään löytämään. Oli jotenkin omituinen fiilis törmätä omalla työpaikalla palomiehiin. Siis sillä tavalla outo, että minun teki mieli sanoa jotain. Sanoa, että minustakin tulee tuollainen kuin te. Että nyt minä olen vaan tekemässä näitä hommia ihan väliaikaisesti, oikeasti minä kuuluisin tuollaisiin samanlaisiin haalareihin ja kypäriin kuin tekin. Pyytää muutamaa hyvää vinkkiä, ja ihan vain kysellä ajatuksia palomiehisyydestä ja kaikesta siihen liittyvästä.

Minulle tuli sellainen ajatus mieleen, että voisi olla mukavaa käydä haastattelemassa omaksi ja teidän iloksenne jotain palomiestä. Kysellä kaikki mieleen tulevat kysymykset ja saada vielä vähän lisää tietoa ennen kuin koulu alkaa. Mitä mieltä olette? Olisiko kiva lukea jonkun ihan oikean palomiehen ajatuksia, eikä pelkkiä mun haaveiluja? :D

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät, nyt on varmistunut jo paloasemakin, missä vois käydä ihmettelemässä! Eli pitääpä alkaa suunnitella kysymyksiä :)

      Poista