maanantai 28. syyskuuta 2015

Tasan viikko pääsykokeisiin

Huh huh, enää viikko. Tarkoitus oli juosta eilen viimeinen  testi-cooper, ja aloittaa sen jälkeen rento viimeinen viikko, jonka aikana juoksisin vain pari kevyttä lenkkiä ja kävisin vähän uimassa.

Homma ei mennyt ihan odotetusti, koska nokka vuosi edelleen ja oli flunssanen olo koko viikonlopun. Kävin eilen kevyellä puolen tunnin hölkyttelyllä, mikä meni ihan hyvin. Cooper jäi kuitenkin juoksematta.

Nyt onkin sitten ongelmana päättää, mitä tehdä jatkon suhteen. Tänään on ensimmäistä kertaa täysin terve olo. Voisin juosta testi-cooperini mahdollisimman nopeasti, mutta minulla on iltavuoroa duunissa keskiviikkoon asti. Pystyisin siis juoksemaan ennen töitä, mutta en löydä juoksua varten jänistä, kun kaikki muut ovat töissä. Toinen vaihtoehto on juosta testi-cooper torstaina, jolloin on vain neljä päivää siihen oikeaan cooperin testiin. Ei ole todellakaan ihanteellista juosta cooperia niin lähellä ennen oikeaa testiä, mutta en mielellään myöskään jättäisi sitä kokonaan juoksematta.

Jos en käy enää juoksemassa testi-cooperia, parannettavaa testeihin jää 130 metriä. Se on vähän turhan paljon... Jos taas saisin siitä vielä treeneissä nipistettyä edes 50 metriä pois, olisi mukavampaa lähteä pääsykokeisiin. En usko, että se on niinkään iso juttu kropalle, mutta päälle on. Ja cooperin testissähän pää ottaa vastaan huomattavasti ennen kroppaa.

Nyt lähden kuitenkin uimaan, ei pidä unohtaa sitäkään, jos vaikka käy niin, että pääsen pääsykokeissa cooperista läpi. :) Kivaa päästä kokeilemaan uusia uintivarusteita!

Uudet välineet koekäyttöön! Katotaan, miltä nenäklipsi tuntuu uidessa... :D
En oikein osaa sanoa, miltä tuntuu nyt. Viikko pääsykokeisiin, mutta ei tunnu siltä. Harmi, ettei kaikki mennyt suunnitelmien mukaan, vaan tulin vielä viime hetkillä kipeäksi. Mutta semmosta se välillä on. Katotaan, miten käy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti