perjantai 4. syyskuuta 2015

Uusi vaihde silmään

No niin, nyt on todella käännetty uusi sivu tässä treeniurakassa. Jos tähän asti olen treenannut kovaa, nyt aion treenata vielä kovempaa. Jos se ei riitä, tiedän ainakin yrittäneeni kaikkeni (ja minulla on parempi pohja kevään hakua varten).

Juoksutreeneihin tulee nyt sellainen muutos (jonka Facebookissa jo spoilasin), että tästä lähtien Cooperin testi tulee juostua joka viikko! Jos saan pidettyä tulokset hyvän nousujohteisina, tästä saattaa vielä tullakin jotain :D Eihän se loppujen lopuksi ole kuin 350 hassua metriä. Reilu 50m per viikko, niin hyvä tulee. Tiedostan kyllä, että haaste on kova, mutta minä pidän haasteista.

Toinen "iso" muutos on se, että aion pudottaa muutaman kilon painoa. Olen tämän painoisenakin kyllä juossut cooperista 2800m, mutta helpommin se sujui silloin, kun olin vähän kevyempi :) Eli seuraavat viisi viikkoa elän ilman herkkuja, roskaruokaa ja alkoholia.Ja sitten vielä lopuksi infoa tämän päivän fyssarikäynnistä! Testattiin vähän voimatasoja ja kävi ilmi, että leikatun jalan etureidessä on vain 50% terveen jalan voimasta :O Takareisien voimatasot olivat vähän lähempänä toisiaan. Aion treenata tästä lähin muutaman minuutin päivässä leikattua jalkaa (20 yhden jalan hyppyä+vähän venyttelyä), mutta fyssarikin oli sitä mieltä, että nyt kaikki keskittyminen pääsykokeisiin ja sitten ehtii taas hinkata niitä vahvistavia liikkeitä enemmän viiden viikon päästä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti