keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Yhtä reissua rikkaampi

Ah, onpas ihana löhötä tällä meidän olohuoneen sohvalla taas pitkästä aikaa. Me tulimme takaisin kotiin viime yönä kahden aikaan. Mies raahautui aamulla töihin, kun minä vielä jatkoin unia. Väsyttää... :)

Sunny Beach oli todella positiivinen kokemus. En ollut etukäteen kuullut kovin mairittelevia kommentteja siitä, joten ennakko-odotukset eivät olleet kovin korkealla. Meidän onni taisi olla se, että turistiseason alkaa olla ihan lopuillaan ja ranta tyhjeni tasaisesti koko lomaviikkomme ajan. Lisäksi oli todella mukavaa, että majoituspaikkamme oli ihan Sunny Beachin laitamilla, missä turisteja ei ollut niin paljon.

Asustelimme Sunny Beachin ja Nessebarin välissä, ja noista kahdesta Nessebar oli ehdottomasti mielenkiintoisempi paikka. Se on Unescon maailmanperintökohde, koska Nessebarin vanhassa kaupungissa on antiikinaikaisia raunioita. Kävimme vanhassa kaupungissa kahtena päivänä, uusi Nessebar tuli myös tutuksi, koska siellä ruokailu oli paljon halvempaa kuin Sunny Beachilla.Reissun urheilullinen saldo oli kolme juoksutreeniä, aivan kuten olimme suunnitelleet. Yksi treeneistä oli fudiskenttää ympäri juostu vetotreeni, muut ihan pk-lenkkejä tasaiseen tahtiin hölkytellen. Vetotreenissä juostiin 3 kierrosta fudiskentän ympäri, matkaa yhdelle kierrokselle tuli 360 metriä, eli vedot olivat aavistuksen pidempiä kuin olen aiemmin tehnyt tuhannen metrin vedot.

Kuten Facebookissa kirjoittelin, seuraava juoksutreenini tulee olemaan testi-cooper. Se pelottaa ja jännittää aika kovasti. Jos en kykene juoksemaan 2600 metriä, koen tavoitteen olevan todella todella kaukana... Minulla ei kuitenkaan ole treeniviikkoja enää kovin montaa jäljellä, joten yli 200m parannus näin lyhyessä ajassa tuntuisi todella haastavalta. Mitään en ole luovuttamassa, meni miten meni, mutta mielenterveydelle tekisi hyvää saada juostua tässä vaiheessa se 2600 metriä. Vielä yksi testi-cooper on tämän jälkeen jäljellä, mutta sen jälkeen onkin enää kaksi viikkoa testeihin. Siinä vaiheessa jos ei mene 2700 metriä, pitää harkita todella vahvasti, lähteekö ajamaan Kuopioon...

Mutta nyt ajattelen taas liian pitkälle, tiedän sen. Yritän pitää ajatukseni visusti huomisessa testi-cooperissa. Kerron sitten, miten kävi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti