lauantai 17. lokakuuta 2015

Oman domainin hankkiminen

Noniin, tulipas hankittua tälle sivustolle oma domain eli verkkotunnus! Enää ei siis tarvitse kirjoittaa sitä pitkää blogspot.com -nimeä, jossa sivuston nimi vieläpä oli ihan eri kuin tämän blogin nimi. Tästä eteenpäin blogini osoite on yksinkertaisesti dreamoffire.fi :) Vanhan sivun käyttäminenkään ei tosin haittaa, koska sieltä on uudelleenohjaus suoraan sivuilleni.

Siinä se nyt komeilee!

Täytyy sanoa, että domainin hankkiminen ja blogin uudelleenohjaus ei ollut ihan niin helppoa, kun olin kuvitellut, mutta kyllä tässä nyt lopulta onnistuttiin! :D Jos blogiani sattuu lukemaan ihmisiä, jotka olisivat kiinnostuneita tietämään, miten tämä mystinen domainin hankkiminen onnistuu, voin kyllä pyynnöstä kirjoittaa erillisen tarkemman postauksen siitä, miten homma toimi. Netistä löytyi pilvin pimein ohjeita, mutta minä ainakin jouduin yhdistelemään eri sivustojen ohjeita, että pääsin hyvään lopputulokseen.

Nyt pitää palata "töiden" pariin, haluan saada jokapäiväisen sudokuni tehtyä ennen kuin nuoret heräävät (ei tämäkään duuni aina rankkaa ole)! Huomenna kokoan tämän viikon treenit paperille, niin voitte ihastella ja kauhistella, miten olen viikkoni käyttänyt. :)

Sudoku päivässä pitää aivot virkeinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti