sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Tämän viikon treenit

Ei ollutkaan ihan niin yksinkertainen juttu yrittää muistella koko viikon treenejä! :D Mutta parhaani tein ja suht todenmukaiseen lopputulokseenkin taisin päästä.

Maanantai

5km juoksu (31min)
Salilla selkä/takareidet

Tiistai

Salilla kyykky/etureidet/lähentäjät/loitontajat

Keskiviikko

Salilla rinta/hauis/ojentaja
Kävely 5km

Torstai

Kävely 5km
12-13km juoksu (1,5h)

Perjantai

Uinti 400-500m

Lauantai

Lepo

Sunnuntai

5,2km juoksu (35min)

Yhteensä:
Salilla 2 jalkatreeniä ja 1 yläkroppatreeni (tavoite oli saada 1 yläkroppatreeni lisää)
Juoksua yhteensä noin 23km (tavoite oli 30km juoksua/vko)
Uintia 400-500m
Kävelyä 10km


Ihanaa käydä välillä myös kävelyllä ihastelemassa luontoa :)Treeniviikko meni ihan mukavasti, joskin se jakaantui vähän turhan vahvasti alkuviikko salipainotteiseksi ja loppuviikko juoksupainotteiseksi. Ensi viikolla yritän sotkea pakkaa vähän paremmin. Harmillisesti en oikein pysty suunnittelemaan itselleni treeniohjelmaa, jonka voisin tehdä joka viikko samalla tavalla. Vuorotyö vaikuttaa kovastikin siihen, miten treenini saan tehtyä. Tänään esimerkiksi olisin halunnut käydä salilla, mutta aamulla ennen töihin lähtöä tuli sen verran kiire, ettei aikaa riittänyt muuhun kuin juoksulenkkiin.

Sain eilen yhdeltä lukijalta viestiä, jossa hän muistutti levon tärkeydestä. Kieltämättä se on välillä haastava muistaa, kun olen aina ennenkin tottunut treenaamaan kovaa viikosta toiseen, ja pitänyt taukoja vain joululomalla/kauden päätyttyä keväällä. Nyt olen kuitenkin päättänyt pitää kevyen viikon puolimaratonin juoksemisen jälkeen. Ja toki muutenkin aion pitää ainakin yhden kokonaan lepoon omistetun päivän joka viikko. :)

1 kommentti:

  1. kyllä.. lepo on todella tärkeää, jos tuloksia haluaa! itse pidän aina 1-2 lepopäivää viikossa+sitten kerran kahdessa kuukaudessa kevyen viikon, jolloin puntilla maks keskivartaloa, ja sitten kevyitä aerobisia, esim kävelyä.. sitten taas vähän ohjelman muokkaamista, jotta lihaksille tulee uusia ärsykkeitä :) levossa lihas kehittyy, ja se on melkein yhtä tärkeää kun se itse treeni <3 tsemppiä maratonille!! -Anni

    VastaaPoista