torstai 1. lokakuuta 2015

Totaaliepäonnistunut kenraaliharjoitus

Totaaliepäonnistunut kenraaliharjoitus tietää huippuonnistunutta ensi-iltaa? No tähän nyt luotetaan. Silloin lihaskuntotesteissä tuo sanonta piti kyllä hienosti paikkansa, että ehkäpä se on minun tapani hoitaa tämä homma kotiin... Mutta oli kyllä tosiaan juuri niin tahmeaa juosta, kuin flunssassa olon jälkeen voi juoksu tahmeaa olla. Alkulämmittelyjä myöten oli raskaat jalat ja happi vähissä.

Mutta niinkun Marjo sanoi tämän blogin Facebook-sivuilla, on hyvä juosta yksi kovavauhtinen juoksu ennen pääsykokeita, koska se voisi taas herättää kropan flunssan jälkeen. Nyt se juoksu on sitten tehty, niin pääsykokeissa voi pinkoa menemään ilman mitään tekosyitä :)

Lopputulos oli siis se, että juoksin 2000 metriä, johon lopetin. Tuntui ihan siltä, että olisin vain tarponut paikallani, jalat eivät oikein irronneet juoksuun. Siirsin lauantain hieronta-ajan jo huomiselle, jos se vaikka auttaisi asiaa!

Mieli on suht rauhallinen. Nyt on kaikki tehtävissä oleva tehty, joten ei muuta kuin nokka kohti pääsykokeita. :)

Huominen Facebook-kirjoitus taitaa muuten olla aika odotettu, kun Facebookissa oleva kuva-teaser saavutti ihan ennätystykkäykset! Olin huomaavinani tykkääjissä pienoisen nais-enemmistön, mistä lie mahtoi johtua... ;D Tänään tuli myös 150 Facebook-tykkäystä kasaan, iso kiitos siitä kaikille tykkääjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti