maanantai 30. marraskuuta 2015

Kuntotesti

Tämän päivän suunnitelmana oli käydä juoksemassa 30 kilometriä. Juoksuseura kuitenkin ilmoitti, että toinen ei halua juosta sateessa ja toisella on kurkku kipeä, joten juoksentelyt tyssäsivät jo ennen kuin alkoivat. Itsekseni en saanut aikaiseksi, mutta pitää kyllä opetella juoksemaan itsekseenkin - juoksuseuraa kun ei aina ole tarjolla. Ehkä työmatka juoksua (16km suunta?) voisi kokeilla jossain välissä.

Kerroinkin blogissani jossain vaiheessa, että olemme kaveriporukalla pistäneet pystyyn "urheilukilpailun", jossa juostaan Cooper, uidaan 1500m ja tehdään salilla lihaskuntoliikkeitä. Keväällä/kesällä yritetään samat lajit uudestaan, ja katsotaan kuinka paljon kukakin on kehittynyt. :) Cooperin olenkin juossut jo pääsykokeissa (2700m), joka kelpuutettiin myös tämän kilpailun lähtötulokseksi. Tänään me käytiin mieheni kanssa vetäisemässä lihaskuntoliikkeet, eli enää uinti jäljellä!

Tässä lihaskunto-osuuden lähtötulokset. Täytyy sanoa, että näistä on kyllä helppo lähteä parantamaan... :D

Leuat
-maksimitoistomäärä omalla painolla: 4kpl
-lisäpainoleuat: 5kg

Kyykky
-maksimitoistomäärä 60% omasta painosta eli 45 kilolla: 25 toistoa (tehty viime torstaina)
-maksimiykkönen: 80kg

Penkki
-maksimitoistomäärä 60% omasta painosta eli 45 kilolla: 22 toistoa (tehty viime torstaina)
-maksimiykkönen: 60kg (tämä oli kyllä isoin yllätys, maksimiykkönen ei ole koskaan ollut noin huono :D)

Mutta pohjatasossahan on hyvä olla mahdollisimman paljon parannettavaa! Tästä on hyvä lähteä kohti supertuloksia ;) Motivaatio on ainakin taas astetta kovempi kuin aiemmin. On mukava tietää tämän hetkinen tilanne, ja seurata kehitystä esimerkiksi kuukauden-parin välein!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti