keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Maraton-päivämäärä päätetty

Nyt on alustava maraton-päivä päätetty! Se on 19.12., eli sopivasti saisin sulatettua lisätilaa vatsalaukkuun ennen joulua! Kävin viime perjantaina moikkaamassa pitkästä aikaa ystävääni Hannaa Helsingissä. Hän on juossut aikanaan kolme maratonia ja lupasi tulla yrittämään kanssani neljättään tuona 19. pv lauantaina, jos vaan hänelle ei osu juuri joulun alle näyttötutkintoa hierojakoulussa.

Tässä maratonissa on ehkä se hieman erikoista, että aiomme juosta sen juoksumatoilla... :D Hanna on juossut ensimmäisen maratoninsa juoksumatolla, joten hänellä on siitä kokemusta. Minulla ei, mutta on se ainakin juoksuajankohdan takia ihan käytännöllinen ratkaisu. Pitää vain vielä yrittää keksiä kuntosali, jossa on niin paljon juoksumattoja, että voimme varata itsellemme kaksi niistä noin monen tunnin ajaksi. Ehdotuksia?

Pari pitkänmatkanjuoksua siis jäljellä vielä tämän vuoden aikana. Maanantaiksi taitaa juuri sopivasti sulaa lumet maasta, niin päästään juoksemaan kavereiden kanssa 30 kilometriä. Jos se vaan läpi menee, niin voin luottavaisesti lähteä myös maratonin kimppuun! :) Ja sen jälkeen lupaanlupaanlupaan alkaa keskittyä taas Cooperin testiin!! Sekin on varmaan mukavampaa tällaisesta pohjakunnosta aloittaen, kuin siitä surkeasta nollakunnosta, mistä lähdin liikkeelle elokuussa. :) 

Törmäsin juuri Hesarin vanhaan artikkeliin, jossa ylistettiin kevyttä liikuntaa kaikenmaailman crossfittien, triathlonien sun muiden humputtelujen ohi. Olen kyllä samaa mieltä, että hyötyliikunta ja kevyt urheilu ovat tärkeitä niin fyysiselle kuin henkisellekin hyvinvoinnille, mutta kyllä minusta urheilu kävisi tylsäksi, jos ei olisi vähän haastetta ja isoja tavoitteita mukana.

Kaipaatko sinä extremeä tai rajojen kokeiluja, vai vievätkö ne mielestäsi ilon urheilusta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti