sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Matkahaaveiluja

Menen tänään töiden jälkeen anoppilaan. Siellä eletään nyt jännittäviä hetkiä, koska he ovat lähdössä viettämään seuraavat kolme kuukautta Gran Canarialle. Täytyy sanoa, että tuon kaltaiset suunnitelmat saavat minut haikailemaan kaukana tulevaisuudessa odottavia eläkepäiviä todella suuresti!

Minulla on muutenkin aivan järkyttävän kova matkakuume tällä hetkellä. Tuntuu että edellisestä reissusta on taas kulunut ihan liian kauan aikaa, kun muistot elokuisesta Bulgarian reissusta alkavat pikku hiljaa haalistua! Perjantaina selailin Black Friday -tarjouksia lentomatkojen osalta, ja olihan siellä vaikka mitä kiinnostavia ja edullisia matkoja. Gran Canarialle oli päässyt tammikuussa parilla sadalla eurolla, mutta työkuviot ovat niin auki, etten voi mitään pidempiä lomamatkoja varailla.

Katsoin myös parin-kolmen päivän lomamatkoja Englantiin. Joulun alla olisi saanut halvat lennot Lontooseen, ja siellä olisi ollut myös Arsenal-City -fudismatsi katsottavana. Löysin kaksi vierekkäistä lippua Arsenalin sivuilta (mikä noin hyvään matsiin on harvinaista), ja varasin ne alustavasti itselleni. Varaukset tuli kuitenkin peruttua hyvin vauhdikkaasti, kun tajusin lippujen maksavan 290 puntaa kappale, eli yhteensä 580 puntaa!!! Olen maksanut varmaan yhteensä tuon 290 punnan verran kaikista edellisistä neljästä ottelulipustani! :D

Black Friday -tarjoukset jäivät siis täysin käyttämättä. Pitänee suunnitella mahdollisia reissuja myöhemmin uudestaan...

Kääntäkääs nyt rakkaat lukijat veistä haavassa ja kertokaa suunnitteilla olevista reissuistanne! Tai jos sellaisia ei ole varattu, minne te haaveilisitte lähtevänne talvea pakoon? :)

Ilman talvea ei osaisi arvostaa kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti