perjantai 20. marraskuuta 2015

Vahvaksi punnertamalla

Punnertaminen oli yhteen aikaan yksi lemppari liikkeistäni. Aloin tehdä punnerruksia armeijaa varten treenatessani, ja kerroinkin täällä, miten minä kehitin punnerruksia ennen inttiin lähtöä. Tällä hetkellä punnerrukset on aikalailla korvaantuneet penkkipunneruksella, ja täytyy kyllä sanoa, että sen huomaa heti kun yrittää lähteä punnertamaan. Kyllä tuntuu taas ihan normaalit punnerrukset rankemmilta kuin aiemmin.

Halusin kuitenkin ottaa punnerrukset tämän illan puheenaiheeksi, koska ne ovat yksi parhaista käsiliikkeistä vanhaan kunnon kotitreeniin! Ja jos punnertaa säännöllisesti, miksei kokeilla joskus jotain vähän erilaisempaa? Minä olen vuosien varrella kokeillut vaikka mitä käsilläseisontapunnerruksista ryhmäpunnerruksiin, mutta tässä muutama video esimerkkipunnerrustyyleistä!

Ensimmäisenä esittelyssä on ihan normaali läpsypunnerrus! Mielestäni läpsyissä auttaa se, jos hyppää myös jaloilla, eikä pelkillä käsillä. Jos läpsyt ei vielä onnistu, kokeileppa tehdä hyppypunnerruksia, joissa yritetään ponnistaa mahdollisimman korkealle ilmaan käsillä, vaikkei läpsyä ehtisikään tehdä. :)


Sitten vielä vähän erikoisempia punnerrusmetodeja! Seuraavat tekniikat etsin jonain tylsänä sadepäivänä youtubesta, ja yritin parhaani mukaan apinoida perässä. Suosittelen kokeilemaan, kyllä siinä hyvät naurut sai, kun oli nokallaan lattiassa. :D


Keksittekö jotain muita vaihtoehtoisia punnerrustapoja, joita voisin kokeilla? Vinkatkaas parhaat ja vaikeimmat, niin katsotaan miten minun käy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti