keskiviikko 9. joulukuuta 2015

10km juoksu

Eilen sain vihdoin suoritettua tavoitteen, joka on ollut jo jonkin aikaa mielessä. Minun "kuntomittarini" oli aikoinaan se, jaksanko juosta 10km 60 minuutissa. Kävin kerran tai kaksi lenkillä koko vuoden aikana, ja jos/kun ehdin tunnissa pinkaista kymmenen kilometriä, olin taas tyytyväinen seuraavaan vuoteen asti.

Eilen juoksin kuntosalille ja hyppäsin samantien juoksumaton kyytiin. Samalla oli tarkoitus ajaa sisään uusia lenkkareita, jotka pidän sisäkenkinä ainakin tulevaan juoksumattomaratoniin asti. Katselin samalla Hurjaa painonpudotusta (olen aina ollut jotenkin koukussa noihin laihdutusohjelmiin...), ja juoksin siinä sivussa. Täytyy sanoa, että ei tuo kymppi kovin mukavalta tuntunut, mutta ei erityisen pahaltakaan. Jos vertaa viime kertaan, kun yritin juosta saman matkan juoksumatolla viikko-kaksi sitten, niin silloinhan matka tyssäsi jo kymmenen minuutin kohdalla. Kunto on siis selvästi palautunut taas hetken laiskottelun jälkeen. :)

Maraton häilyy jo uhkaavasti kulman takana, koska sehän minun olisi tarkoitus juosta 19.12. eli ENSI VIIKOLLA!? Juoksukaveriltani tuli viestiä, että hänen selkänsä ei ole kestänyt juoksua niin hyvin kuin hän olisi toivonut, ja voi olla että maraton jää haaveeksi. Hivenen helpottuneena totesin, että voimme juosta joskus toistekin, mutta se ei mennyt hänelle läpi. Hän lupasi tulla juoksemaan niin pitkälle kuin pystyy ja kannustaa minut sitten loppuun... Saa nähdä, pääseekö kukaan maaliin asti, mutta voihan sitä nyt yrittää, kun kerran niin ollaan sovittu... :D

Sen suuremmitta puheitta taidan lähteä hölkyttelemään salille ennen työpäivän alkua. Mukavaa päivää kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti