sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Cooper-treenit aloitettu

Me tehtiin eilen taas muutaman päivän jälkeen paluu kuntosalille. Hölkyteltiin raikkaassa ilmassa salille ja jotenkin jaksettiin juosta vielä treenin jälkeen takaisinkin. Tänään tein ennen salitreeniä pienen juoksukokeilun. Juoksin ensin 12 minuuttia vauhdilla 10km/h, mikä vastaa parin tonnin cooperia. Kiristin 12 minuutin jälkeen vauhtia, ja juoksin seuraavat 9 minuuttia 11km/h (2200m vauhtia) ja viimeiset 3 minuuttia 12km/h (2400m vauhtia).

Juoksu tuntui hyvältä ja niin myös motivaatio. Tuntuu mukavalta laskeskella mahdollisia tuloksia ja niiden parantamisia. Jos ensi viikolla juoksisin 12 minuutissa 2400 tai 2500 metriä, kuinka lujaa jaksaisin juosta sitä seuraavalla viikolla... Aika ihana tunne juosta, kun kunto ei välttämättä ole enää aivan surkea. Ei tarvitse olla ihan kuollut jokaisen juoksutreenin jälkeen, vaan paukkuja voi jäädä vähän varastoonkin. Voi tehdä oikeasti peruskestävyystreenejä, eikä syke ole aina lähellä kahtasataa.

Tammikuun 11. päivänä tulee hakuohjeet Helsingin pelastuskouluun hakemisesta. Edelleen arvon sen kanssa, hakeako vai ei. Katsotaan sitä sitten lähempänä. Nyt lähden siitä lähtökohdasta liikkeelle, että cooper-tuloksen hinaan ylös niin nopeasti kuin mahdollista, ja Kuopiossa toukokuussa olen siinä kunnossa, että 2800 metriä tulee pingottua ilman pienintäkään jännitystä. Taisin lupailla, että silloin menee reilusti enemmänkin. Kyllähän se 3000 metriä kuulostaisi kivalta... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti