maanantai 14. joulukuuta 2015

Käsityöintoilija

Pieni irtiotto kaikesta urheilusta... Olen vakavasti hurahtanut käsitöihin! Pienen ajan sisään olen tehnyt vaikka mitä, ja loppua ei tahdo näkyä. Käsityöintoilut alkoivat jokunen viikko sitten, kun näin työkaverin tekemiä matonkuteesta tehtyjä koreja. Ilmoitin samantien ostavani lankaa ja tekeväni sellaisen myös itse. Ja jotain päättäessäni osaan olla aika päättäväinen. Joten lopputulos oli se, että ostin kuutta eri väriä sekä virkkuukoukun. Ja tässä osa tämänhetkisistä tuotoksistani:Koreja sen kun valmistuu...Viikonloppuna vietettiin valmistujaisjuhliani. Oli aivan mahtavaa saada melkein koko suku paikalle päiväsaikaan, ja iso osa kavereista viettämään illanistujaisia. Vähän meinasi ahdasta tulla, kun 60 neliön kämppään ahtautui ensin 35 sukulaista, ja illalla sitten vaatimattomammin 17 ystävää. :)

Mummini antoi ilman pienintäkään aavistusta käsityöinnostuksestani minulle lahjaksi ompelukoneen. Mummi itse on aina ollut kova ompelemaan, minä taas en ole koskenutkaan ompelukoneeseen yläasteen käsityötuntien jälkeen. Mummi sanoi minulle, että toivoisi tietenkin, että innostuisin koneella jotain tekemään. No, tänään upposi lankaostoksiin 160 euroa... :D

Ensimmäisenä työnäni tein mummille joululahjaksi kaksi tyynyliinaa. Googlella ja ystäväni Fiinan henkisellä tuella onnistuin laittamaan koneeseen langat ja jopa tekemään tyynyliinat! Yksi joululahja vähemmän murehdittavana! :)

Joululahjatyynyliina!


Uusi ompelukone :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti