perjantai 18. joulukuuta 2015

LOMA

Oi voi tätä aikuisuutta. Vielä vuosi-pari sitten joululomat olivat kolme viikkoa pitkiä ja kesälomat 2,5kk pitkiä, mutta nyt tämä yksi viikko lomaa kuulostaa ruhtinaalliselta ja ihanalta :D Astuin vapauteen klo 14 ja saatoin tehdä muutaman piruetin matkalla autolle. Seuraava työvuoro on vasta Tapaninpäivänä!

Työpäivä meni muutenkin mahtavasti, nimittäin sain pomolta käsiini uuden työsopimuksen. Se jatkuu maaliskuuhun asti, jolloin sitten pomppaan tekemään taas eri sijaisuutta (saman talon sisään ja samaa työtä, eli mikään ei muutu). Tulevaisuus tuntuu ihanan selkeältä ainakin seuraavan puolen vuoden ajaksi.

Kotiin lähtiessäni pomo tuli vielä ovelle toivottamaan hyvät lomat ja kiitti viimeisistä parista työpäivästä, jotka olimme työvuorossa kaksin (yleensä työvuorossa on yksi työntekijä enemmän, joten nuo päivät ovat varsin kiireisiä ja rankkoja). Hän sanoi työskentelyn kanssani sujuneen mukavasti ja helposti kanssani. Ihanaa lähteä joulunviettoon positiivisen palautteen kera. :)

Toinen työkaverini tuli sen jälkeen huikkaamaan, että vapailta palatessani löydän hänet ihmisrauniona toimiston nurkasta... Hauska vitsi, mutta valitettavasti siinä saattoi olla vähän todellisuuttakin mukana. :D Tsemppiä kaikille teille joulun raatajille, ja ihanaa lomaa kaikille onnellisille lomailujen aloittajille!!

Hymyllä ei rajaa, kun pääsee vapaapäivien viettoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti