torstai 3. joulukuuta 2015

Tervetuloa joulukuu!

Ah, tätä kuuta on mennyt vasta muutama päivä, ja jo on taas tullut valoa pimeyteen. Enkä puhu edes pelkästä lumesta ja taivaalla tänäänkin vierailleesta auringosta!

Eilen pääsin viettämään työporukkani kanssa pikkujouluja, jotka olivat myös jollain tavalla tämän joulukauden avajaiskekkerit. Kävimme kokeilemassa Tampereen Room Escapea. Yksi lukko jäi vielä avaamatta, mutta hauskaa oli ja eipä se ainakaan työyhteisömme joukkuehenkeä onnistunut huonontamaan ;D Sen jälkeen kävimme vielä syömässä Saludissa hyvää (ja kallista) ruokaa, jonka vieläpä huuhtelin alas punaviinillä, vaikka yleensä en viinejä juokaan.

Room Escapessa ei saanut valokuvia ottaa, ja pippuripihvin olin hävittänyt ennen kuin ehdin kännykkää ottaa esille, mutta jälkiruoan päätin kuitenkin ikuistaa jälkipolville. Täytyy kyllä sanoa, että aterian ykkösjuttu oli se pihvi, jälkiruokaa en tulisi jatkossa kauniista ulkomuodostaan huolimatta tilaamaan...Tänään tulikin sitten postissa kauan odotettu tutkintotodistus! Tuntui jotenkin omituisella tavalla juhlalliselta avata kirjekuori, ja nähdä kaikki ne viralliset paperit, vaikka viimeiset koulutehtävät olenkin tehnyt jo jonkin aikaa sitten, ja valmistunutkin olen virallisesti jo viime viikolla (postilakko...).

Olen järjestämässä ensi viikon lauantaina "pienet" valmistujaisjuhlat ensin sukulaisilleni ja myöhemmin samana päivänä vielä kavereille. "Pienet" siksi, että sukuni ei millään asteikolla ole pieni. Minulla on ydinperheeni lisäksi 3 isovanhempaa, 7 tätiä/enoa, heidän puolisonsa ja 20 serkkua, joista osalla jo omia puolisoja. Kaikki eivät toki paikalle pääse, ja sopu sijaa antaa! :) Ihana nähdä pitkästä aikaa sukulaisia, varsinkin kun kukaan heistä ei asu kanssani samassa kaupungissa ja näkeminen siksi on välillä vähän haastavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti