maanantai 18. tammikuuta 2016

Hääviikonloppu takana päin

Viime viikonloppu oli yksi vuoden odotetuimpia. Lauantai 16.1.2016 on ollut kalenterissa varattuna jo viime kesästä lähtien, ja sitäkin ennen kyseisestä päivästä on haaveiltu ja sitä on mietitty ja suunniteltu. Olen sanonut useasti, että odotan ystäväni Saaran hääpäivää yhtä suurella innolla kuin omaani. Niin kai se on itselle rakkaiden ihmisten osalta.

Jo polttareiden järjestäminen oli jännittävää ja todellakin hauskaa. Sain tutustua paremmin kaasokavereihini, jotka olivat todellakin mahtavia tyyppejä ja joiden kanssa useasti tuli naurettua vedet silmissä.

Polttareiden jälkeen sai hengähtää ajatuksella, että nyt ei tarvitse tehdä mitään, häihin on vielä paljon aikaa. Ja sitten yhtäkkiä aikaa olikin alle kaksi viikkoa. Viimeiset tärkeät valmistelut tehtiin vielä hääpäivänä (hääparilta salaa), mutta se ei menoa haitannut.

Häitä edeltävän päivän vietimme morsiamen ja kaasojen kesken. Kävimme syömässä ja viimeisillä ostoksilla, jonka jälkeen rentouduimme hotellihuoneessa saunoen, tv:tä katsoen ja kynsiä lakkaillen.

Hotelliaamupalan jälkeen lähdimme kampaajalle. Yksi kampaaja teki kampauksen ja meikin morsiamelle, ja pari muuta teki meille kaasoille kampaukset. Lopputulokset miellyttivät. :) Kaasot tekivät meikkinsä itse, ja minä en todellakaan ole koskaan ollut mikään hyvä meikkaaja. Jos minä meikkaan, laitan yleensä pelkän ripsarin. Tällä kertaa seurasin toisen kaason meikkausta vaihe vaiheelta, ja lopputulos oli ihan kelvollinen :D


Sitten hotellille laittamaan mekot päälle. Saara näytti kampauksineen, meikkeineen, koruineen ja mekkoineen ihan superkauniilta :)


Hääpari lähti ottamaan kuvia, ja minä jäin toisen kaason kanssa hääparin kämpille suunnittelemaan vielä puhetta ja joitain ohjelmanumeroita.

S  <3 T. (Kuvan otti Mikko Virta.)

Kirkossa kaikki meni hyvin. Sormukset saatiin sormiin, molemmat sanoivat tahdon ja sitten ne vielä pussasikin. Tuore hääpari vastaanotettiin kirkon ulkopuolella tähtisädetikkujen kera. :)

Hääjuhlapaikkana oli Kilta-sali Kampin vieressä. Paikka sopi todella hyvin tilaisuuteen ja henkilökunta oli ammattitaitoista. Hääparin toiveesta ohjelmaa ei häissä ollut kovinkaan paljon, mutta jotain pientä haluttiin kuitenkin sinne keksiä. Illan mittaan täyttyivät hääbingot, häävieraat suorittivat toinen toistaan erikoisempia salatehtäviä, ja pääsipä hääparikin "töihin", kun heidän veljensä oli kidnapattu.
Voittajabingo ja palkintoskumppa!

Ruokien ja puheiden jälkeen valloitettiin tanssilattia. Bändi oli hyvä ja biisit tuttuja. Täytyy sanoa, että hauskaa oli! :) Hääpari lähti hotellille klo 1 jälkeen, ja siinä alkoi kyllä tämä kaasokin hyytyä aika pian sen jälkeen. Onneksi olimme varanneet mieheni kanssa hotellin ihan hääpaikan vierestä, sinne oli hyvä laahustaa jalat korkkareiden käytöstä kipeytyneinä. :P

Suuresta itsevarmuudesta huolimatta Saara hävisi tämän polkaisun ;)

Kaikkinensa siis aivan mahtava viikonloppu, vielä sataan ja tuhanteen kertaan onnea hääpari S&T. Olette molemmat mielettömiä ja mielettömän rakkaita!

Kukas sit menis naimisiin, että päästäis taas juhlimaan??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti