maanantai 11. tammikuuta 2016

Helsingin pelastuskoulu

Haku Helsingin pelastuskouluun alkoi eilen. Olin etukäteen haaveillut hakevani myös sinne. Itse asiassa olin haaveillut pääseväni sinne. Vaikka kotini onkin nykyään Tampereella, joskus sitä vain kaipaa oman perheensä ja kavereiden luo Espooseen.

Eilen PeO:n nettisivuille tuli ohjeet hakua varten, ja niissä käy ilmi, että pääsykokeiden lihaskunto-osuus tehdään tasan kuukauden päästä, ja Cooperi juostaan heti seuraavana päivänä lihaskuntotesteistä. Realistisesti kun asiaa ajattelee, minä en tule niistä testeistä läpi pääsemään. Lihaskunto-osuus varmaan onnistuisi, mutta se Cooper... Noup.

Olen tässä siis kääntänyt ajatukseni siihen, että Kuopion pelastusopisto on se paikka minulle, ja toukokuussa Cooperin testi menee läpi vaikka väkisin. Nyt kun olen taas terve, treenit voivat alkaa normaalisti ja tästä eteenpäin aion treenata juoksun ehdoilla. En halua tajuta parin kuukauden päästä, että juokseminen on jäänyt ja minulle tulee kiire. Enkä halua olla neljän kuukauden päästä stressaantunut siitä, että olen edelleen tavoitteistani kaukana.

Näillä mennään ja toivottavasti pääsen aloittamaan syksyn Kuopiossa. :) Jos joku on ajatellut hakea Helsingin pelastuskouluun, mutta ei ole huomannut hakuajan alkua, täältä löytyy.

Ps. kävin eilen kampaajalla! Viime kerrasta oli vierähtänyt 1,5 vuotta :D Nyt on nätit ja terveen näköiset hiukset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti