tiistai 19. tammikuuta 2016

Luistelua, cooperia ja c-korttia

Keksittiin ystäväni Merin kanssa, että olisi hauska käydä kokeilemassa luistelua Näsijärven jäällä. Meillä oli molemmilla vapaapäivä eilen, joten mikäs sen parempi tapa viettää päivä, kuin käydä luistelemassa?

Minun viimeisestä luistelukokemuksesta on vierähtänyt kymmenisen vuotta, enkä edes kykene muistamaan, koska olen viimeksi omistanut luistimet. Niinpä homma piti tietenkin aloittaa luistinten ostolla. En ole niin innostunut luistelusta, että haluaisin rahallisesti siihen kovin paljon panostaa, joten kävimme katsastamassa läheiset kirpputorit.

Kirpparilta löytyi kuin löytyikin sopivan kokoiset luistimet, joskin ne olivat hokkarit. Se ei tietenkään menoa haittaa, joten ostin ne. Kävin myös teroituttamassa luistimet XXL:ssä 7 eurolla. Sitten lähdettiin suunnistamaan Näsijärvelle. Muutaman harhaan ajon jälkeen löysimme paikkaan, jossa tiettävästi piti olla aurattu jää. Me emme kuitenkaan löytäneet kuin avannon. Tässä vaiheessa olimme käyttäneet koko prosessiin jo muutaman tunnin, ja molemmilla oli illaksi treenimenoa sovittuna, joten otimme muutaman kuvan ja lähdimme kotiin. Ehkä ensi kerralla saamme luistimet jopa jalkaan. :D


Kauniit oli maisemat, mutta luistimet jäi vielä korkkaamatta :)

Tämän viikon parit treenit ovat menneet varsin mallikkaasti. Tänään juoksin ennen salitreeniä taas Cooperin, vaikka viime viikon juoksut jäivätkin siihen yhteen samaiseen 12 minuutin juoksurutistukseen.

Laitoin juoksumattoon nopeudeksi 12,5km/h, mikä on 0,5km/h enemmän kuin viime viikolla. 12 minuutissa sillä vauhdilla ehtii juosta 2500 metriä, eli paransin Cooper-tulostani viime viikosta 100 metriä. Vielä 300 metriä jäljellä, niin olen päässyt minimirajani yli. Tämän kertainen pääsykoe ei tule jäämään pienestä kiinni, vaan aion kyllä mäsäyttää tulokseni sen verran korkeaksi, että enintään tarvitsee jännittää lisäpisteitä. :)

Tunnin päästä menen ensimmäiselle teoriatunnille C-korttiani varten. Ihan hauskaa päästä vihdoin aloittamaan sekin projekti! Pieniä askeleita kohti unelmaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti