tiistai 26. tammikuuta 2016

Viime päivien kuulumiset

En "ehtinyt" käydä salilla viime tiistain jälkeen. "Ehtinyt" siksi, että olisin kai minä ehtinyt, jos olisin oikeasti jaksanut. Olisin ehtinyt parina päivänä ainakin. Mutta valetta ei silti ole, että kiirettä on pitänyt. Sen lisäksi, että olin ke-ma töissä, tein paljon kivoja juttuja, jotka veivät ajan vähemmän motivoivalta treenaamiselta.

Perjantaina käytiin katsomassa Tappara-Ilves mieheni ja ystäväni kanssa. Itsehän kannatan synnyinpaikkakuntani mukaisesti Kärppiä, mutta 2/3 seurueesta oli Ilveksen puolella. Siinä mielessä harmillista, että Ilves otti kunnolla 5-0 turpaan. Mutta oli mukava käydä ihmisten ilmoilla ja vieläpä urheilutapahtumassa. Alettiin jo suunnitella vaikka mitä muitakin urheilulajeja, joita olisi kiva käydä yhdessä katsomassa. :)

Tässä vielä 2-0, lopputulos aavistuksen karumpi.

Edes väsymyksestä johtuvat silmäpussit eivät tätä iltaa pilanneet. :D
Lauantaille taas oltiin suunniteltu 8 tähden illalliskutsut. Blogissa onkin mahdollisesti ollut puhetta tästä 8 tähden illallinen -konseptista, jonka olemme ystäväpariskuntien kesken ottaneet toteutettavaksi. Loka-marraskuussa olimme Turussa syömässä yhden pariskunnan tekemiä herkullisia ruokia, ja lauantaina oli seuraavan pariskunnan vuoro. Puoliväli on siis illalliskutsujen osalta ylitetty. Tässä ruokakuvia, ei varmaankaan jää epäselväksi, että pariskunnan toinen jäsen on ammattikokki. (Ei paineita meille seuraaville pariskunnille....)Eilen menin töiden jälkeen C-korttini teoriatunnille. Ensimmäinen ajotunti varattu ensi viikolle! :)

Teoriatunnin jälkeen lähdin mieheni kanssa Seinäjoelle. Hänellä oli tänään työkeikka täällä, ja minulle taas kelpasi hotelliaamupala ja vapaapäivä uudessa kaupungissa. :) Aamupalan jälkeen oli vielä hyvin aikaa katsoa Netflixiä, käydä kuntosalilla ja shoppailla vaatteita. Vaikka usein jaksankin valittaa siitä, että viikonloput on vuorotyöstä johtuen usein työntäyteisiä, on kyllä mukava että arkivapaat mahdollistavat välillä tällaista hemmottelua. :)

Vinkkinä kaikille sinkkunaisille, minua lähestyi Seinäjoen urheilutalon kuntosalilla kaksi (!) mukavan oloista ja kivan näköistä kaksilahkeista. Toinen kysyi, käynkö usein siellä, toinen taas uskoi tuntevansa minut jostain. Ottaen huomioon, että minua ei kukaan koskaan kuntosalilla lähesty, tämä oli aika historiallinen hetki! Sanoisin siis, että Seinäjoki on kaupunkina ystävällinen myös uusille tulokkaille. :D

Mainittakoon vielä, että kuntosalilla keskityin kyllä myös ihan siihen oleelliseen, eli treenaamiseen. :D Tein rinta-hauis-ojentaja -treenin, ja vedin myös pitkästä aikaa vähän leukoja. Leukatulokseni on tippunut sitten pääsykokeiden, mutta tänään vedin taas pitkästä aikaa viisi leukaa. Ainakin suunta on taas ylöspäin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti