perjantai 26. helmikuuta 2016

Hakuaika päättyi

Tänään on se päivä kevättä, kun hakuaika Pelastusopistoon on sulkeutunut ja minä (ja varmasti sadat muutkin hakijat) jännitän ja toivon, että oma hakukirje on löytänyt tiensä ajoissa Pelastusopistolle asti. Tästä alkaa myös ne hermoja raastavat viikot, kun odottaa sitä kirjettä postiluukusta. Entä jos tänä vuonna onkin ollut normaalia huomattavasti kovemmat hakurajat, eikä minua kutsuta toukokuun pääsykokeisiin!?

Tarkistin blogistani, että syksyllä kutsu pääsykokeisiin saapui noin 3 viikkoa hakuajan päättymisen jälkeen. Blogissa olin reagoinut kirjeen saapumiseen näin: "Noniin, sieltä se kutsu nyt sitten saapui. Ensireaktio oli pieni pakokauhu, sitä seurasi valtava stressi". Jospa tällä kertaa fiilikset olisivat vähän positiivisemmat, ja voisin oikeasti vain olla iloinen ja onnellinen!

Kova treeni jatkukoon, ja unelma Pelastusopistosta elää isosti arjessa mukana. Juoksu sujuu kuin tanssi, ja se jos mikä tuntuu hyvältä. Ainoa ikävä osa treenaamisessa on tällä hetkellä uintitreenit, mutta ehkä nekin siitä mukavoituvat, kunhan opin vähän paremmaksi uimariksi!

Mukavaa viikonloppua kaikille! :) Ja jättimäinen überkiitos kaikille blogin lukijoille, eilen tuli 30 000 lukukertaa täyteen. Muistan elävästi, miten kiittelin teitä, kun blogilla oli 1000 lukukertaa. Ja 2000. Ja nyt me olemme jo täällä asti! Hurjaa. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti