maanantai 29. helmikuuta 2016

Jalkakipuja

Kai se on myönnettävä, etten välttämättä ihan mikään superihminen ole. Viime torstain puolimaraton otti koville. Vaikka juostessa ei jalkoihin sattunutkaan, seuraavana päivänä jalkaterien ulkosyrjät olivat todella kipeät. Voihan se olla, että jalka rasittui juoksussa normaalia enemmän, kun pingoin menemään lumisen takia epätasaisella alustalla. Kävin ystävälläni Anskulla jalkahieronnassa perjantaina töiden jälkeen, ja se auttoi kyllä kipeisiin lihaksiin, mutta jalkojen ulkosyrjät sen kuin kipuilivat.

Lauantaina aloin popsia Buranaa siltä varalta, että jaloissa on joku pieni tulehdus juoksun jäljiltä. Syön tulehduskipulääkkeitä varmaan vielä tämän päivän ajan.

Uskon ja toivon, että viimeistään keskiviikkona jalat on taas juoksukunnossa. Siihen asti aion pitää kävelyn ja seisomisenkin minimissä. Antaa koipien nyt levätä kunnolla.

Lähden ihan piakkoin ajamaan kohti Helsinkiä. Aion käydä ensin ystäväni Hannan luona hieronnassa (tällä kertaa yläkroppa), ja sen jälkeen käyn hakemassa meille Niilo-hoitokoiran loppuviikoksi! :) Niilolle nämä minun jalkavaivani taitavat olla onni onnettomuudessa, koska nyt hänen ei tarvitse lähteä kanssani juoksulenkille... :D

Niilo tulee tänään  meille hoitoon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti