keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Juoksuhommeleita

Ensinnäkin täytyy sanoa, että eilinen vapaapäiväni oli melkein loppuun asti varsin menestyksekäs! Kävimme ystäväni Merin kanssa heittämässä vajaan 8 kilometrin mittainen luistelulenkki Näsijärven jäällä. Melkoista kuoppaa ja töyssyä oli matkan varrella, mutta varsin mukavasti siinä sai kuitenkin 50 minuuttia kulumaan hyvässä seurassa. :)
Loppuilta ei välttämättä mennyt sitten ihan yhtä mallikkaasti, koska Arsenal otti 2-0 turpaan Barcelonalta, vaikka mahdollisuudet olisi ollut vähän parempaankin. Toisaalta odotettu lopputulos, joten en menettänyt yöuniani.

Tänään kävin salilla vähän heiluttelemassa rautoja, mutta ennenkaikkea kuluttamassa juoksumattoa. Juoksin jälleen 14km/h (2800m coopervauhtia), tällä kertaa 7minuutin ajan. Pari minuuttia parannusta maanantaiseen, ja 5 minuuttia jäljellä todelliseen tavoitteeseen. Niin lähellä, mutta silti niin kaukana... ;) Ensi viikolla toivon saavani täydet 12 minuuttia juostua, katsotaan miten käy!

Eilen oli myös puhetta ystäväni Hannan kanssa, että joulukuinen maraton-yritelmä pitää uusia. Päivämäärää emme vielä lyöneet lukkoon, mutta luultavasti se tapahtuisi jossain vaiheessa huhtikuuta. Niinpä päätin extempore, että juoksen huomenna töistä kotiin! Matkaa siitä tulee noin puolimaratonin verran, mikä varmasti on ihan hyvä tapa käynnistää taas pidemmän matkan juoksentelu. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti