perjantai 11. maaliskuuta 2016

Harppauksin kohti tavoitteita!

Aivan mielettömät ensimmäiset kaksi päivää ollut viiden päivän vapaaputkelleni. Entinen inttikaverini tuli eilen illalla käymään meillä, ajatukseni pitää pieni parin päivän mittainen treenipainoitteinen miniloma yhdessä.

Kävimme tänään vetämässä kahdet treenit, toiset uimahallilla ja toiset kuntosalilla. Tämä päivä on todellakin pelastanut minut uintitestiä koskevilta painajaisunilta ja nostanut uskoa siihen, että tulevat testit tulevat menemään läpi kuin vettä vain!

Tämä ystäväni on melkoinen vesipeto, ja olen aiemminkin käynyt hänen uimakoulussaan epätoivoisesti harjoittelemassa vapaauintia. Kuten olen kertonut, olen viime aikoina pyrkinyt käymään kerran viikossa uimassa (vähän olen välillä lipsunut). Siitä huolimatta en ole vieläkään jaksanut uida edes 50 metriä vapaata, vaan happi loppuu aina 25 metrin kohdalla. Uiminen ei ole siis ollut kovinkaan nautinnollista puuhaa.

Tein ystäväni neuvoman tekniikkauintitreenin. Siinä oli kaiken maailman kädettömiä ja jalattomia uinteja, yhden käden uinteja, sivu-uinteja ja nyrkkiuinteja... Ja kun alkulämmittelyssä en jaksanut uida vapaata edes 25 metriä, loppuverryttelynä uinkin 200 metrin vetoja vapaalla tyylillä, kevyesti!! :O En ole varmasti koskaan ollut yhtä yllättynyt omasta kehityksestäni missään urheilulajissa. Uintityylistäni tuli paljon vähemmän kuluttava, joten happi riitti paremmin ja en edes 200 metrin jälkeen ollut yhtä hengästynyt kuin aiemmin olen ollut 20 metrin aikana!

Ensi kerralla pitänee vähän mittailla aikoja, mutta totta vieköön olen sata kertaa paremmassa tilanteessa uintitestin osalta kuin 24 tuntia sitten. Mahtavaa! :)

Nyt hymyilyttää :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti