maanantai 21. maaliskuuta 2016

Kutsu valintakokeisiin!

Sieltä se pääsykoekutsu nyt vihdoin nasahti postiluukun läpi!! Sydän jätti pari lyöntiä välistä, koska lattialla löhötessään se kirjekuori näytti kovin kaposelta. Noin 25 sekunnin ajan ehdin käydä päässäni läpi vaihtoehtoa, jossa minua ei olekaan kutsuttu toukokuussa Kuopioon. Sitten sain nostettua kirjeen käteeni, eikä se onneksi niin ohkainen ollutkaan. Sisältä löytyi mieluisat uutiset, minut on kutsuttu Pelastusopiston valintakokeisiin 9.-10.5.2016. :)
Pisteitä minulla oli yhtä paljon kuin syksyllä, eli 5,25 pistettä, joista 5 pistettä tuli lukiotodistuksesta ja 0,25 pistettä syksyllä suoritetuista lihaskuntotesteistä. Lukion käyneiden minimipistemäärä oli 4,5 pistettä. Ammatillisen tutkinnon suorittaneiden alin pistemäärä oli 5,0. Kelpoisia hakijoita oli 325, joista valintakokeisiin kutsuttiin 171. Lopulta kouluun pääsee 80 parasta. Minä kuulun ryhmään 1, joka testataan heti ensimmäisenä päivänä, eli maanantaina 9.5.

Vertailun vuoksi kaivelin viime syksyn hakupaperit, joiden mukaan silloin kelpoisia hakijoita oli 251, joista 160 kutsuttiin valintakokeisiin. Hakijoita oli siis tässä kevään haussa paljon enemmän! Syksyllä lukiolaisilla piti olla kerättynä 4,75 pistettä, ammatillisen tutkinnon suorittaneilla 4,5 pistettä.
Huomasinpa nimilistoja plärätessäni, että tänä keväänä valintakokeisiin on kutsuttu kaikkiaan kolme naista! Emme ole kyllä samana päivänä yhdenkään naisen kanssa, eli heitä tulen tapaamaan aikaisintaan elokuussa. Jos siellä ruudun takana sattuu kuitenkin jostain syystä olemaan jompi kumpi näistä valintakokeisiin kutsutuista naisista, niin pistäkääs mulle viestiä, niin jaetaan toisillemme vertaistukea! :) 

Listoilta löytyi myös jonkun verran samoja nimiä kuin viime syksyn hakupäivältä, katotaan tunnistaako heitä massasta toukokuussa! 

Tsemppiä kaikille hakijoille, niin miehille kuin naisillekin, toukokuun koitokseen! Nyt ei auta toivoa kuin hyvää treeniputkea ja terveitä päiviä. :) Fiilis on sen verran korkealla, että taidanpa mennä tänään tai huomenna taas pinkaisemaan treeni-cooperin! Vähän myös suunnittelimme, että ensi viikolla käydään korkkaamassa ulkokentät ja jätetään juoksumatot kesätauolle. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti