torstai 24. maaliskuuta 2016

Loppukiri treeneihin

Okei, nyt on pakko todeta, että tämänhetkinen treenimääränäi/laatuni ei auta parantamaan Cooper-tulostani tarpeeksi paljon. Aikaa on himppusen vajaa 7 viikkoa valintakokeisiin, joten nyt jos koskaan on hyvä aika ottaa pieni loppukiri. Sillä toivottavasti myös vältetään viime syksyn kaltainen stressi ja panikointi.

Olen päättänyt ottaa pysyvän jäsenyyden Polte-salille, jossa ilmainen kokeilukuukauteni on päättymäisillään. Siellä on hyviä ohjattuja crosstraining kestävyys -harjoituksia, joilla voin lisätä vaihtelua aerobiselle harjoittelulle. Ei ole hauskaa aina vain yksin kuluttaa lenkkipolkua/juoksumattoa. :)

Treenaamiseni on tällä hetkellä ollut aika vaihtelevaa ja epäsäännöllistä. Olen tehnyt vähän sitä ja tätä; mitä nyt kyseisenä päivänä sattui huvittamaan. Tästä eteenpäin aion treenata yhden cooper-treenin ja kolme muuta kestävyysharjoitusta viikossa. Lisäksi aion edelleen uida kerran viikossa. Yhteensä se tarkoittaisi viittä treeniä viikossa. Voimaharjoittelun aion nyt unohtaa 1,5 kuukaudeksi, joskin crosstraining kestävyys -tunneilla tehdään myös lihaskuntoliikkeitä korkealla sykkeellä. Jonkin verran varmasti treenailen leuanvetoa yms juoksujen lomassa. En siis usko menettäväni kaikkia lihaksiani tulevien viikkojen aikana.

Vuorotyöt tuovat aina oman haasteensa treenien suunnittelulle ja aikatauluttamiselle. Olen nyt käynyt läpi kalenteria huhtikuun puoliväliin asti, ja tilanne näyttää aika hyvältä. Nyt kun treenit on laitettu kalenteriin, pakkohan ne on tehdä! ;)

Tällaiset painojen heiluttelut jääkööt vähemmälle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti