maanantai 7. maaliskuuta 2016

Uusi kuntosali!

Minähän käyn yleensä Steelbody-nimisellä kuntosalilla. Se on voimailupainoitteinen kuntosali, joka on hinnaltaan oikein edullinen ja sisältää kaiken mitä tarvitsen. Mieheni sen sijaan käy Poltteella, joka keskittyy toiminnallisempaan treeniin, ja jossa on laitteiden ja vapaiden painojen lisäksi aika paljon kaikkea muutakin jännittävää.

Jos ei hinta olisi todella paljon kalliimpi, kävisin varmasti mielelläni itsekin Poltteella. Toiminnallinen treenaus ja myös Crossfit on aina kiinnostanut ja kiehtonut minua. Onneksi pääsen kuitenkin aina välillä kuukaudeksi kokeilemaan Poltteella käyntiä, koska jäsenille tarjotaan välillä mahdollisuus antaa edulliseen hintaan ystävälle "lahjaksi" kuukauden jäsenyys Poltteelle. Minun kuukauteni on maaliskuu!

Valitettavasti ehdin vasta eilen ensimmäisen kerran Poltteelle, mutta pyrin kyllä ottamaan siitä visiitistä kaiken ilon irti! Selkä-hauis -treenin jälkeen kävin vielä vähän temppuilemassa. Oli mukavaa huomata, miten kanssatreenaajat tulivat juttelemaan/hymyilivät, olo oli kotoisa. :)

Ensimmäisenä uskaltauduin kokeilemaan "toes to bar" -vatsalihasliikettä, jota en ole koskaan aikaisemmin saanut onnistuneesti tehtyä (ja sen takia yrityksetkin on jäänyt aika vähiin). :D Nyt tuli tehtyä kuitenkin kuuden toiston sarjoja 3-4 kertaa! Sitten annoin mielikuvitukselle tilaa, ja kokeilin jos jonkinlaista apinointia...! Minulla on aavistus, että maaliskuusta tule hauska kuukaus, ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti