torstai 7. huhtikuuta 2016

Treenikuulumiset

Nyt aletaan olla siinä pisteessä, että pääsykokeisiin on enää kuukausi aikaa. Se on pelottavan lyhyt aika, mutta eiköhän kaikesta selvitä. Tulokset kuitenkin paranevat koko ajan, ja matka ei ole enää pitkä.

Olen viimeksi kokeillut cooperia sunnuntaina. Silloin tuloksena oli 2800m vauhdilla 10 minuuttia juoksua. Tämän viikonlopun tavoite on saada siihen vielä viimeiset kaksi minuuttia lisättyä, jolloin olisin juossut ensimmäistä kertaa vaaditun minimimatkan. Cooperin suhteen tilanne on siis varsin hyvä.

Jos ja kun saan itsekseni juostua cooperin viikonloppuna juoksumatolla, aion ensi viikolla siirtyä ulkokentille juoksemaan. Toivottavasti kaverit jaksavat tulla auttamaan jäniksinä ja kannustajina juoksu-urakkaa, kuten syksyllä, niin tulokset varmasti paranevat entisestään viimeisten viikkojen aikana. :)

Uintia aion lisätä viimeisen kuukauden ajaksi. Käyn tästä eteenpäin uimassa 2 kertaa viikossa. Vaikka vapaa uintityyli onkin kehittynyt paljon, vauhtikestävyyden pitäisi vielä parantua, että voisin osallistua pääsykokeisiin ilman jännitystä. :)Elämään kuuluu myös kaikenlaista muuta mukavaa. Äitini oli käymässä parin päivän ajan, ja meillä oli aikaa käydä yhdessä pyörimässä kaupungilla, leffassa ja katsomassa koripalloa. Tänään on kolmas ja viimeinen vapaapäiväni, jonka aloitin aamulenkillä. Päivän tehtäviä on vielä uimahallilla pyörähtäminen ja korismatsin penkkiurheileminen illalla. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että voin huomenna palata töihin henkisesti fressinä. Viimeisten kuukausien aikana olen mielestäni löytänyt jonkinlaisen tasapainon töiden ja muun elämän kanssa. Työt eivät tunnu enää niin kamalan rankoilta, eikä vapaa-aika mene pelkästään akkujen latailuun. Se on tietysti positiivista myös pääsykokeisiin valmistautumisen kannalta. :)

Avasimme tällä viikolla myös prätkäkauden. Minulla on nyt ajoasut ja ajokengät hommattuna, ja tiistaina saimme myös kypäräpuhelimet itsellemme, joten voimme jutella ajon aikana keskenämme. En malta odottaa, että pääsen joidenkin viikkojen jälkeen itsekin kokeilemaan ajamista, eikä tarvitse vain istua kyydissä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti