sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Huomenna mennään!

Huomenna on luvassa odotettu h-hetki, ja noin kuuden tunnin kuluttua olisi tarkoitus kääntää auton nokka kohti Kuopiota. Kaikki tehtävissä oleva on varmasti tehty jo, ja ehkä juuri sen takia nyt olo ei ole kovinkaan jännittynyt.

Kävin perjantaina viimeisellä uintireissullani ennen testejä. Polskuttelin 200 metriä kymmenen sekuntia tavoiteaikaa nopeammin, jonka jälkeen lähdin viikonlopun viettoon. Oli mukava käydä vielä testaamassa se, ja varmistaa ettei pääsykokeissa touhu jää uinnista kiinni.

Eilen oli syntymäpäiväni. Hauska ajatus, että teen ensimmäisen urheilusuoritukseni 24-vuotiaana Pelastusopiston pääsykokeissa. Toivottavasti jalka ei paina 24-vuotiaana sen enempää kuin 23-vuotiaanakaan! ;)

Vietin syntymäpäiväni rauhallisissa merkeissä mieheni kanssa. Kävimme syömässä aamupalan torilla, jonka jälkeen kävimme kaupungilla shoppailemassa minulle koripallon ja joitain vaatteita. Koripalloa emme käyneet vielä testaamassa, koska en halunnut tehdä enää mitään energiaa vaativaa ennen pääsykokeita, mutta ensi viikolla kiinnostaisi kyllä käydä testaamassa, muistaako pää enää lay upin askeleita. :D

Kävimme myös katsomassa Zootropolis-elokuvan. Olin toivonutkin, että pääsisin katsomaan sen, traileri oli näyttänyt niin hauskalta ja lets face it, minä pidän Disney-elokuvista! Mutta elokuvan alettua vasta oikeasti tajusin, miten mahtava elokuva oli juuri tähän viikonloppuun. Elokuvan päähenkilö, pieni tyttöpupu, halusi olla ensimmäinen poliisikoulun käynyt pupu. Täytyy tunnustaa, että kun pupu elokuvan alussa valmistui kaikkien odotusten vastaisesti pupukonstaapeliksi, liikutuin melkein kyyneliin asti. Taitaa olla mieli vähän herkkänä nyt kaikille unelmien tavoituksille...

Välillä muitakin kuin treenivaatteita!


Illalla mieheni vei minut vielä syömään ravintola Coussiccaan, joka mainostaa olevansa Tampereen vanhin ruokaravintola. Ruoka ainakin oli todella hyvää!

Se siis eilisestä, mutta entäs ajatukset huomisesta? Olen psyykannut itseäni, että vain parinkymmenen minuutin urheilut ovat minun ja koulun välissä. 12 minuuttia cooperia ja 4,5 minuuttia uintia. Nyt kun molemmat suoritukset ovat tällä viikolla menneet läpi, olen myös ehtinyt miettiä vähän muitakin testien osuuksia. Pääsykokeissahan kokonaispisteissä 1p muodostuu cooperista, 1p lihaskuntotestien pisteistä ja 10p psykologisista testeistä. Pääpaino on siis korvien välissä, ja se varmasti on ihan hyvä asia minun kannaltani. Minullahan lihaskuntotesteistä on 0,25p ja cooperista tuskin lisäpisteitä liikenee, joten psykologisen osuuden pitää mennä hyvin, jos mielin kouluun asti päästä. Uskon pystyväni ainakin vakuuttavasti kertomaan omasta motivaatiostani palomiehen uraa kohtaan! Eiköhän ne muutenkin hyvin mene, kunhan itseni sinne asti saan vietyä. Yksi vaihe kerrallaan.

Minun huomista taivaltani voi seurata Facebookin kautta. Aion nimittäin pistää väliaikatietoja blogini fb-sivuille, varsinainen blogiteksti huomisesta tulee joko huomenna tai ylihuomenna, riippuen siitä saanko viettää koko päivän pääsykokeissa, vai jääkö homma lyhyeen. Aikataulujen mukaan pääsykokeet kokonaisuudessaan loppuisivat vasta klo 20 illalla, ja kotimatkaan menee useita tunteja. Käykää siis tykkäämässä Dream of Firen fb-sivuista, jos ette sitä ole jo tehneet!


Ps. Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, erityisesti omalleni! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti