maanantai 30. toukokuuta 2016

Kertausharjoituksia ja uusi puhelin

Huh heijaa, nyt on niin paljon ehtinyt tapahtua sitten viime postauksen, että mistä tässä edes lähtisi liikkeelle! Kuten oli Facebookissa jo puhetta, olin viime viikolla maanantaista perjantaihin kertausharjoituksissa. Olin etukäteen vähän epäileväinen siitä, kuinka pää kestää metsässä rymyämistä ja valvomista viiden päivän ajan (kyllä sitä vain on mukavuudenhalu lisääntynyt sitten "nuoruusvuosien").

Loppujen lopuksi kuitenkin viikko meni todella nopeasti! Säät olivat tosi hyvät muutamaa pisaraa lukuunottamatta koko viikon ajan, ja meidän porukka oli ihan mieletön, kuten aina. Tällä kertaa pääsin paitsi vaihtamaan kuulumiset vanhojen tuttujen kanssa, myös tutustumaan ihan uusiin ihmisiin. Porukka on tosi samanhenkistä, urheilullista ja asiat hyvin, mutta rennosti tekevää sorttia. Tuli myös opittua paljon uutta (ja opittua uudestaan kaikkea sitä, minkä aina ehtii unohtaa normaalissa siviilielämässä).

Samalla kertausharjoitukset olivat myös melkoinen eläinbongaus-harjoitus. Osattiin me ilmeisesti aika hiljaa olla, koska meidän seuraan ilmestyi hirvi, peuroja, piisami (?), muutama kyykäärme ja jumalattomasti hyttysiä. :D Ilmeisesti myös punkkikannalla menee hyvin, sillä minunkin nahassani kävi pari verenimijää ruokailemassa.

Viikonlopun vietin vanhempieni luona Espoossa. Kävin juhlistamassa veljen vaimon koulunloppumista ja synttäreitä, näin lapsuudenystävääni, ja kävin leikkimässä kaverin lasten kanssa Angry Birds -puistossa. Kaikki meni vallan mukavasti, mitä nyt rakas mieheni jätti kännykkäni auton katolle ennen kun lähdettiin moottoritielle. Puhelin löytyi, mutta päätin sitten kuitenkin ostaa uuden... :D Harmillisesti valokuvat jäivät vanhan puhelimen vangiksi, koska enhän minä ole mitään varmuuskopiointeja koskaan harrastanut...Nyt minulla on Honor 7 -puhelin, jossa ainakin kameran tarkkuus on tehnyt jo vaikutuksen. Ehkäpä tässäkin blogissa näkyy jatkossa vähän laadukkaampia kuvia! Tuo kamera sitäpaitsi taitaa tehdä jotain omatoimista photoshoppia, koska voin vaikka vannoa, että rymyttyäni viisi päivää metsässä naamiovärit kasvoilla, naamassani on huomattavasti enemmän finnejä kuin tämä kuva antaa ymmärtää. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti