maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannuksen jälkimaininkeja

Juhannus on takanapäin, uusi viikko edessä. Täällä ei kyllä ollut tänä aamuna minkäänlaista arkeen palaamisen ongelmaa, koska minä vain jatkan perjantaina alkanutta työviikkoa vielä kahdella iltavuorolla. Huomisen työvuoron jälkeen pääsen omalle "viikonlopulleni", jolloin tarkoituksena olisi lähteä seuralaiseksi mieheni työreissulle Vaasaan. Eli kaikki vaasalaiset huomio, jos tiedätte hyviä kuntosaleja, niin ilmoitelkaa  ihmeessä. Ihan mielelläni kävisin torstaina treenailemassa Vaasassa!

Kun puhun työviikon jatkumisesta ja työntäyteisestä juhannuksesta, niin täytyy kuitenkin sanoa, että mennyt juhannus oli todella mukava. Vaikka olin töissä perjantai-illan, lauantai-aamun ja sunnuntai-illan, niin jäihän siihen vielä hyvin aikaa myös nauttia hyvästä seurasta, hyvästä ruoasta ja Suomen mittapuulla varsin hyvästä kelistä!

Olimme koko viikonlopun mökkeilemässä, vaihtelevalla kaveriporukalla. Olen kyllä niin onnellinen siitä, että mieheni omistaa kesämökin, ja vieläpä sellaisella sijainnilla, että siitä pääsee hurauttamaan töihin alle 20 minuutissa. :) Meidän mökkijuhannukseen kuului saunomista, uimista, mölkkyä, lautapelejä, ruokaa, juomaa ja mukavaa yhdessäoloa. Minulle jäi todella rentoutunut olo viikonlopusta, ja melkeinpä sellainen olo kuin olisin ollut vapaapäivän vietossa! Toki osaltaan auttoi se, että myös työpäivät olivat aika leppoisia ja mukavia. :)

Mökkimaisemia :)
Nalle Puh -kimblet meneillään, eikä herkut loppunut kesken. :D


Koulu lähestyy kovaa vauhtia, ja kuuden viikon päästä tähän aikaan olemme selviytyneet ensimmäisestä
koulupäivästämme! Pelastusopiston nettisivuille ilmestyi tänään uutinen Kaksi naista aloittaa syksyllä pelastajaopinnot. Jos siellä odotetaan uusia opiskelijoita innolla, niin varmasti me uudet opiskelijat odotamme koulun alkua vähintään yhtä (pelonsekaisen) innokkaasti! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti