lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kestävyys koetuksella

Miten innoissani olinkaan jalkapallon EM-kisojen alkamisesta. Tänä vuonna on ennätysmäärä joukkueita (ja sitä kautta myös otteluita), ja kisat kestävät kuukauden. Kyllä siis penkkiurheilijoita hemmotellaan, vai mitä?

Nyt minä olen kuitenkin jo ihan ryytynyt ja kisoja on takana vasta viikko! 21 ottelua takana, 30 edessä. Viisaammat varmaan varasivat kisojen ajaksi kesäloman (tai hallitsevat sitä, milloin sulkevat television ja menevät nukkumaan), mutta minä huomaan istuvani tv:n ääressä puoleenyöhön asti, vaikka aamulla työt odottavat tekijäänsä klo 7 alkaen. Joka päivä väsyttää töissä, ja töiden jälkeen sitäkin enemmän.

Eilen onnistuin vahingossa nukahtamaan sohvalle iltapäivällä kesken Italia-Ruotsin. Vaivoin sain itseni riuhtaistua kuntosalille, kun mieheni kaikessa ystävällisyydessään toi minulle salivaatteet ja avitti ylös sohvalta. Treenin pidin lyhyenä ja ytimekkäänä, että pääsin jatkamaan iltaani Tsekki-Kroatialla...

Väkisinkin miettii, että tämä on järjetöntä. Mutta silti, on näissä jalkapallokisoissa jotain ihan mieletöntä tunnelmaa ja charmia. Kisoja saa aina odottaa pari vuotta ja kasvattaa kisahuumaa, mutta sitten kisojen alettua melkein jo toivoo, että ne tulisivat päätökseen, niin pääsee takaisin normaaliin vuorokausirytmiin. ;) Nämä kisat sentään ovat Euroopassa, joten aikaerot ovat hyvin minimaaliset, verrattuna joihinkin MM-kisoihin!

EM-kisat siis loppuvat 10.7., ja lomani alkaa 15.7. Eiköhän tästä selvitä, varsinkin kun ottelutahti alkaa vähän rauhoittua alkusarjamatsien jälkeen.

Onko täällä kohtalotovereita, jotka ovat pyrkineet katsomaan suurimman osan peleistä? Vai onko EM-kisat ollut sinulle syy pysyä kaukana televisiosta, lähibaareista ja lehtien urheilupalstoilta viimeaikoina? ;)

Sieltä se taas tähystää, jalkapalloa varmaankin. :D

Positiivista on kuitenkin se, että treenit sujuvat hyvin, kunhan vaan jaksan ja ehdin penkkiurheilultani livistää urheilun pariin! Pohkeet huutavat edelleen hoosiannaa keskiviikon porrasjuoksutreenin jäljiltä, joten treenasin eilen salilla yläkroppaa. Vaikka treenini olikin lyhkäinen, ehdin tehdä joitain oikein mieltä lämmittäviä ennätyksiä! Olen innostunut uudestaan leuanvedosta. Olen parin viikon ajan vetänyt leukoja lisäpainoilla, ja se on kyllä vaikuttanut oikein positiivisesti myös pelkästään omalla ruholla tehtäviin leuanvetoihin. Maanantaina tein leuanvetoennätykseni, 7 leukaa, ja eilen lisäpainoennätyksen, 11,25kg. Toivottavasti kouluun mentäessä tulokset ovat entistä paremmat! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti