maanantai 25. heinäkuuta 2016

Ajokoe läpi!

Huh heijaa, mikä päivä on ollut, ja nimenomaan hyvällä tavalla! Herätys oli jo klo 5.20, mikä ei minulta kyllä varsinkaan lomalla käy kovinkaan luontevasti. Klo 6 olin lähdössä ajamaan kolmea jäljellä ollutta ajotuntiani, jotka huipentuivat kuorma-autokortin ajokokeeseen.

Panokset olivat aika kovat, koska ainakaan tuolla katsastusasemalla ei enää uusia ajokoeaikoja saanut tulevien kahden viikon ajalle, ja kortti kuitenkin pitäisi olla kourassa 8.8., kun koulu alkaa.

Ajokoe meni onneksi ihan hyvin. Mitään ratkaisevia virheitä (mitä olen välillä tehnyt ajotunneilla) en tehnyt; muistin pitää tilannenopeuden risteyksiin alhaisena, ja kaikin puolin ajomatka sujui turvallisesti. Pari pikkuista mokaa sattui reitin varrelle, mutta sain ne aika sulavasti korjattua, eikä niistä tullut sanomista. Ajokoeopettajan arvion mukaan olin kaikilla kokeen osa-alueilla 4/5.

Nyt on viimeinenkin velvoite suoritettu ennen koulun alkua, ja olo on tosi helpottunut. Aika mahtavalta tuntui ajokokeen jälkeen istuskella koko päivä mökin rannassa auringon lämmössä (kyllä äiti, käytin aurinkorasvaa!) ja nauttia lomasta, jota on tasan kaksi viikkoa jäljellä. Voin vain kuvitella, miten nopeasti nämä viikot tulevat menemään. Kohta sitä istutaan koulun penkillä, ja harjoitellaan ajamaan paloautoa!

Aurinko paistaa ja elämä hymyilee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti