lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kihloihin Köpiksessä!

Tultiin juuri tällä kyseisellä minuutilla kotiin pieneltä roadtrip-reissultamme. Reissu alkoi maanantai-aamuna klo 4.45, kun suuntasimme moottoripyörän keulan kohti Turun satamaa. Ajoimme jo samana iltana jonkun matkaa Ruotsissa eteenpäin, koska jo tiistaina ennätimme Kööpenhaminaan.

Kööpenhaminasta minulla ei jäänytkään mitään muuta kuin hyvää sanottavaa. Päättipä mieheni myös polvistua eräänä kauniina aamuna, ja siinä unenpöpperössä kyllät sanottuna pujotettiin vasempaan nimettömään maailman kaunein sormus. Miehen sormeen ei sitten mitään pujotettukaan, kun mittatilauksena tehty rinkula osoittautui auttamatta liian pieneksi. :D Pitääpä käydä korjaamassa asia ensi viikolla...

Laivamatkan maisemia


Paistattelua auringossa Ruotsin kallioilla.

Kööpenhaminan kuuluisa tivoli.

Tivolin sammutuskalustoa. :D 
The ring.


Tuntui ihan hurjalta, miten voi koko viikon ajan paistaa aurinko ja olla niin lämmintä! Meni siis sekä sisällöllisesti että olosuhteiden puolesta loma täydellisen hyvin. <3

Ps. Ei minusta kyllä huippu-urheilijaksi olisi. Otin pienen pieniin matkatavaroihin mukaan lenkkarit juoksulenkkejä varten (ne vei oikeasti varmaan puolet tavaratilasta). Lopputulos oli yksi juoksulenkki reissun ensimmäisenä aamuna... :D No, olihan sekin tyhjää parempi. Ei jäänyt muuten juoksulenkki kovin kauaksi tänä viimeisenä iltanakaan! Meinasi bensa loppua parikyt kilometriä ennen seuraavaa bensa-asemaa, ja siinä ehti jo mielessään pohtia, pääseekö loppumatkan talsimaan apostolinkyydillä. Valitettavasti päästiin kuitenkin viimeisillä bensahöyryillä ABC:n pihaan, ja matka jatkui moottoripyörän kyydissä. :)

Kööpenhaminan hotellihuoneen maisemia.

Kirkko, jonka portaat oltaisiin kävelty ylös, jos ei olisi ollut niin kuuma ja jos se ei olisi maksanut.

Kööpenhaminan kauniita rakennuksia.

Lisää Kööpenhaminaa.


Ajovetimissä tuli aika nopeasti kuuma, jos joutui pysähtymään!

Sitä onnen määrää, kun pääsi jälkiruokabuffetiin! Tuosta vielä puuttuu suklaafonduet!

4 kommenttia:

 1. Wow :) Onnea teille molemmille !

  VastaaPoista
 2. Onnittelut kihlauksesta!

  Kiitos myös Sinulle aktiivisesti päivittyvästä blogista. Viime syksystä asti seurannut matkaasi pelastajaksi! Lupaan seurata jatkossakin!

  Hauskaa kesää!
  -Kia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana viesti, kiitos kovasti ja mukavaa kesän jatkoa sinnekin! :)

   Poista