perjantai 8. heinäkuuta 2016

Koulun alkuun kuukausi

Pitäähän tässä nyt blogiteksti omistaa sille, että koulu alkaa tasan kuukauden päästä! Elokuun kahdeksantena puetaan kurssipuvut päälle ja ollaan niin perin pohjin pihalla kaikesta edessä olevasta, että sille voi varmasti vuoden päästä tähän aikaan vain nauraa. Eihän tässä vielä edes tiedä, mitä sitä pitäisi jännittää! Ehkä hyvä niin.

Treenit sujuvat joiltain osin todella hyvin (tein eilen leuanvetoennätykseni 8kpl), kun taas joiltain osin kunto ei välttämättä ole ollut kesän aikana nousujohteinen (juoksulenkit eivät mene tällä hetkellä ihan niin vauhdikkaasti kuin keväällä, ja ne Pispalan portaatkin jäivät näköjään jokaviikkoisen treenimuodon sijaan yksittäiseksi rutistukseksi). Juttelin tänään Kertun, eli toisen Pelastusopistoon päässeen naisen kanssa, ja yhteistuumin sovittiin, että syksy tulee olemaan kuntokuurin aikaa. Yritetään pitää tästä lupauksesta kiinni, niin ehkäpä vuoteen 2017 astuu entistä kovakuntoisempia opiskelijoita!

Kävin iltalenkillä, ja kyllähän siitä aina hyvä mieli tulee!

Vähän on vielä hommiakin tehtävänä ennen koulun alkua. Ajokoe on kahden viikon kuluttua (sen onkin sitten parempi mennä kerralla läpi), ja pitää käydä vielä shoppailemassa parit vaadittavat kengät koulua varten. Yritän hoitaa vielä viimeisen työviikkoni kunnialla läpi, niin voin sitten lomailla ja miettiä viimehetken valmistautumisia rauhassa.

Tänä viikonloppuna ei tarvitse koulun alkua miettiä, koska kivaa puuhaa riittää! Huomenna juhlistetaan ystäväni Mirkun synttäreitä minigolfin merkeissä, ja sunnuntaina pääsen lopultakin tarjoamaan perheelleni joululahjaksi antamani lahjakortin Room Escapeen! Voin ehkä myöntää, että olen itsekin varsin innoissani kyseisetä lahjasta. Olen kerran käynyt kyseisessä aktiviteetissa työporukkani kanssa, ja se oli todellakin elämäni lyhyin ja pisin tunti samaan aikaan - todella hauskaa puuhaa!

Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti