maanantai 8. elokuuta 2016

Ensimmäinen koulupäivä takana

Ihka ensimmäinen koulupäivä on takana, aika mahtavaa! Matkustin eilen Kuopioon kimppakyydillä muutaman muun opiskelijan kanssa. Illalla tutustuin paremmin huonekaveriini Kerttuun (joka on myös samalla luokalla kanssani), sekä samassa solussa asuvaan kolmanteen naiseen, joka opiskelee hätäkeskuspäivystäjä-linjalla. Aika aikaisin rupesi silmäluomet painamaan, ja mentiin kympin jälkeen nukkumaan.

Maanantai-aamu aloitettiin Kertun kanssa aamulenkillä. Täytyy sanoa, että aamutreeni käsitteenä on mielestäni varsin vastenmielinen, mutta kyllähän se (alkuinnostuksessa) menetteli. Varsin yleistä lienee, että lenkin jälkeen olo on hyvä, ja niin kävi tälläkin kertaa. Oli mukava aloittaa koulunkäynti naama punaisena ja mieli virkeenä!

Näin punainen oli naama aamulla! Ja ihan kuin näkyisi aikainen herääminen silmien alla... ;D


Ensimmäinen koulupäivä oli lähinnä johdantoa siihen, mitä odottaa tulevasta. Ja silti ainakaan allekirjoittanut ei edelleenkään ole ollenkaan varma, mihin tässä onkaan ryhdytty! Meidän luokka kuitenkin vaikuttaa kivalta, ja koko tämä koulu vaikuttaa kivalta, joten eiköhän kaikesta selvitä. Tuli kyllä niin paljon kaikkea uutta informaatiota, että aikalailla alan olla valmiina menossa nukkumaan jo nyt... :D Palaillaan! ;)

Ps. Pelastusopiston Facebook-sivuilla oli hienoja tunnelmointikuvia tämän päivän avajaisjuhlista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti