maanantai 1. elokuuta 2016

Viikko koulun alkuun

Jaiks, sunnuntaina on edessä odotettu muutto Kuopioon! Pitipä ihan kaivaa esille kesäkuussa tekemäni "to do" -lista, jotta ehdin tehdä viimehetken panikoinnit kaikesta tekemättä jääneestä. ;)C-kortin sain tosiaan ajettua viikko sitten, eli se asia on hoidossa. Kurssipuvun sain myös hommattua jo alkukesästä, ja toivottavasti vielä kesälomien herkuttelujen jälkeenkin mahdun niihin vaatteisiin, en ehkä ihan uskalla vielä kokeilla! ;) Loppuviikosta aion käydä vielä kenkäkaupoilla, ja saada viimeiset ostokset tehtyä ennen koulun alkua. Koulupaikan hyväksyin sähköpostilla kesäkuussa, ja opintotuet hain juurikin äsken. Palofysiikan kirjan pistin ns. "tilaukseen", eli taidan saada sen lainattua kaveriltani, kunnes käyn Pelastusopiston kirjastossa lainaamassa oman kipaleeni. En ole kesälomareissujen jäljiltä todellakaan entistä paremmassa kunnossa, mutta into ja motivaatio on treenien suhteen todella korkealla, ja uskon pienen kesäloman auttavan niin päätä kuin kroppaakin jaksamaan rankan harjoittelun syksyllä.

Parhaiten olen onnistunut varmaankin listan viimeisessä kohdassa. Olen viettänyt paljon aikaa paitsi mieheni, myös perheen, sukulaisten ja ystävien kanssa. Olen kiertänyt Jyväskylässä sukulaisteni luona, käynyt Savonlinnassa ystäväni luona, ja tällä viikolla on vielä tarkoituksena käydä Helsingissä moikkaamassa ystäviä ja perheenjäseniä. Keskiviikkona menemme myös grillailemaan mökille vanhojen työkavereideni kanssa.

Olavin linnaa kiertelemässä!


Vietimme myös lauantaina pienet kihlajaiskahvittelut perheidemme kanssa mieheni mökillä. Oli mukava saada molempien perheet ja isovanhemmat saman pöydän ääreen, ja minun veljeni vaimoineen jäi vieläpä yöksi mökille kanssamme. Olo on siis todellakin rentoutunut, ja loma tuntuu jopa pidemmältä kuin mikä se ehkä päivissä tai viikoissa onkaan. :)

Veneilyä mökkimaisemissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti