maanantai 19. syyskuuta 2016

Käytännönläheinen kouluviikko

Taas on uusi viikko lähtenyt käyntiin, ja laskujeni mukaan tämä taitaa olla jo viikko seitsemän Pelastusopistossa! Hurjaa, miten nopeasti aika menee. Tämä viikko mukaan luettuna joululoman alkuun on 13 viikkoa (joista yksi syyslomaviikko), eli kolmasosa syksyn koulunkäynnistä alkaa olla jo takana päin! :O

Viime viikolla meillä oli pitkä viikonloppu, koska pääsimme jo torstaina kotimatkalle. Meidän kotimatka oli ehkä vähän normaalia töyssyisempi, nimittäin tuli siinä vähän harjoiteltua renkaanvaihtoakin matkalla.Viikonloppuna tuli mökkeiltyä, ja sitä kautta nautittua näistä mahdollisesti viimeisistä aurinkoisista päivistä. Tämä oli nyt toinen mökkiviikonloppu putkeen, ja veikkaisin, että mökkeilyt jatkuvat niin kauan kuin kelejä riitää.
Tämä kouluviikko on ainakin maanantain perusteella todella mielenkiintoinen. Tänään opeteltiin harjoitusalueella erilaisia solmuja, tavaroiden solmimista nostoa varten, letkujen rullailuja ja pumpun käyttöä. Kaikki koulutusrastit olivat mielenkiintoisia, ja ihanan käytännöllisiä.

Mikäs siinä rullaillessa, kun aurinko paistaa.

Kukkien kastelua.

Kouluviikko myös loppuu jännittävästi, koska meillä on ensimmäinen "oikea" koe. Palofysiikka olisi aihealueena, ja siinä kyllä luettavaa ja laskettavaa riittääkin. Olen vihdoin parantunut toista viikkoa kestäneestä flunssasta, joten tällä viikolla illat ovat täynnä treeniä ja palofysiikkaa. Tasapainottavat varmaan mukavasti toisiaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti