tiistai 27. syyskuuta 2016

OnRamp lähestyy loppuaan

Crossfitin OnRamp-kurssi loppuu torstaina, eli meillä on enää kahdet yhteiset treenit jäljellä alkeiskurssimme kanssa. Fiilikset ovat tällä hetkellä todella hyvät. Aika on mennyt nopeasti, osittain varmaan siksikin, että olin yhden viikon treeneistä pois sairastelun takia.

Ensinnäkin on sanottava, että on ollut todella ilahduttavaa huomata, miten erilaisista taustoista ja erilaisilla pohjakunnoilla eri-ikäiset ihmiset OnRampille osallistuivat. Jos joku siis miettii, että tämän harrastuksen kokeilu kiinnostaisi, mutta ei ole varma kehtaako, niin kokeile ihmeessä. Et ole varmasti ainut, joka pohtii samoja kysymyksiä.

OnRampilla kaikki aloitettiin nollasta, ja tekniikat käytiin läpi aina normaalista punnerruksesta lähtien. Kaikki liikkeet on kevennettävissä, jos ei vielä jaksa esimerkiksi punnerrusta tai polvet maassa punnerrusta jaksa tehdä.

Itse en kokenut tämän alkeiskurssin aikana treenien olevan ainakaan liian rankkoja. Usein tekniikkaa käytiin tunnin harjoituksesta 3/4, ja loppuun pieni lihaksia hapottavia ja keuhkoja rasittava loppurutistus, sekin omaan tahtiin. Minulle kurssin parasta antia oli painonnostotekniikoiden opettelu. Sitä odotin etukäteen eniten, enkä koe pettyneeni opetuksen suhteen.


Ekstra-treenejä koulun salilla.

Mielenkiinnolla odotan, miltä OnRampin jälkeiset harjoitukset tuntuvat. Ne ainakin näyttävät hauskoilta, kun olemme treenejä ennen omiemme alkua seuranneet. Meillä onneksi aloituspakettiin kuuluu 1kk harjoitukset vielä OnRampin jälkeen. Sen jälkeen pitää miettiä uudestaan, riittävätkö rahat ja innostus harrastuksen jatkamiseen. En usko, että asia jää innostuksen puutteesta kiinni, mutta autottomalle hankala sijainti ja kalliit harrastusmaksut voivat loppujen lopuksi olla vähän liikaa.

 Sen näemme sitten. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti