tiistai 15. marraskuuta 2016

Piparkakkupaloasema

Meidän solussa käynnistettiin joulun odotus täydelle teholleen tänään. Siinä rytäkässä jäi illan treenikin välistä, kun intouduttiin laulamaan joululauluja (pahoittelut naapureille) ja leipomaan piparkakkutaloa.

Pelastusopiston asuntolassa on joulukoristelukisa, joka on intouttanut opiskelijat koristelemaan jouluvaloilla ikkunoita. Paras ikkuna voittaa joulukinkun, joten panokset ovat korkealla! ;) Meidän solu lähti ideoimaan omaa ikkunaamme jo viikko-pari sitten, ja nyt oli vihdoin toteutuksen vuoro.

Ideamme pohjana oli pipari. Vision mukaan ikkunalaudalla olisi piparkakkutaloja, ja ikkunassa lukisi teksti "Tonttutyttöjen piparipaja". Hienon neronleimauksen sai enoni viikonloppuna, joka totesi, että piparkakkutalonhan pitäisi tietenkin olla paloasema. No niin totta vie pitäisi, mutta kuka sellaisen muka osaisi tehdä!? Solukaverini tarttui haasteeseen, ja sekä suunnitteli että rakensi komean paloaseman. Me muut koristelimme parhaan osaamisemme mukaan, ja lopputulos on henkeäsalpaava!

Piparkakkupaloasema
Kunnianhimo ei jäänyt pelkkään paloaseman tekoon, vaan askartelimme sen kaveriksi myös vahvoja ja sydämellisiä palomiehiä.
Meidän "Piparipaja" -ikkuna ei tässä vielä ihan täysin pääse oikeuksiinsa, mutta pienien viimeistelyjen jälkeen uskon ikkunan olevan omaa luokkaansa. ;) 

Näillä eväillä lähdetään kohti kinkun metsästystä. Mitäs sanotte? :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti